Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Jeg har samarbejdet med inforevision i næsten 15 år. De har dyb indsigt i mine virksomheder, og jeg er tryg ved kvaliteten af den bistand og rådgivning, jeg ...

HK-Entreprise A/S

“Det er vigtigt for mig at blive udfordret og trykket lidt på maven. Det gør inforevision med respekt og professionalisme.”

På 20 år har Hjalte Kjems udviklet sit tømrerfirma til en blomstrende entreprenørvirksomhed, der hele tiden knopskyder og lige nu omsætter for omkring 100 mio. kr. om året. Seneste skud på stammen er et ejendomsudviklingsselskab, der på få år har fået fuld fart på. inforevision har været med som betroede rådgivere og revisorer, siden væksteventyret begyndte at tage form.

Løbende information og tæt involvering

inforevisions første opgave for Hjalte Kjems var at revidere regnskabet i dét, der dengang hed HK-Byg. Siden har samarbejdet udviklet sig i takt med entreprenørvirksomhedens mange aktiviteter.

“Hjalte Kjems informerer os løbende og involverer os i stort set alt vedrørende sine virksomheder. Derfor kan vi give ham optimal og helhedsorienteret rådgivning.”
Mark Schneekloth Jensen, partner i inforevision

Kernen i samarbejdet har været rådgivning og revision i forhold til både Hjalte Kjems’ selskaber og hans personlige økonomi, og i årenes løb har han benyttet stort set alle inforevisions afdelinger – bl.a. bogholderi- og regnskabsbistand, it-afdelingens hosting-ydelser og særligt specialistfunktionerne i afdelingen for skat og moms.

”Virksomheden har udviklet sig meget hen over årene og har særligt i de sidste fire-fem år oplevet stor vækst. Undervejs har vi hjulpet med at holde fokus på kerne forretningen og med at optimere den. Særligt i begyndelsen tror jeg, at Hjalte Kjems syntes, vi var lidt stride, når vi sagde, at han ikke skulle sprede sig over for meget, men det har ikke afskrækket ham, og vi har et virkelig godt samarbejde. Hjalte Kjems informerer os løbende og involverer os i stort set alt vedrørende sine virksomheder. Derfor kan vi give ham optimal og helhedsorienteret rådgivning,” siger partner i inforevision, statsautoriseret revisor Mark Schneekloth Jensen.

De er til rådighed, når jeg har brug for det

Mark Schneekloth Jensen taler ofte i telefon med Hjalte Kjems lørdag formiddag. Her går den travle entreprenør altid en lang tur på stranden med sine to hunde og har dér tid til at vende tanker og idéer.

”Jeg har samarbejdet med inforevision i næsten 15 år. De har dyb indsigt i mine virksomheder, og jeg er tryg ved kvaliteten af den bistand og rådgivning, jeg får. De sørger for at give mig de rigtige folk til at løse de rigtige opgaver, og de er til rådighed, når jeg har brug for det – også, når jeg ringer kl. 5:15 onsdag morgen. Nogle gange er det irriterende, hvis de ikke synes det samme som jeg, og vi kan godt diskutere, men jeg lader ikke være med at ringe af den grund.

Tværtimod. Det er vigtigt for mig at blive udfordret og trykket lidt på maven. Det gør inforevision med respekt og professionalisme,” siger Hjalte Kjems.

Krævende at etablere en koncernstruktur

HK-Entreprise A/S har inden for de senere år fået adm. dir. i Dansk Boldspil Union, Claus Bretton-Meyer, som formand for sin professionelle bestyrelse. Sammen med ham er Hjalte Kjems i gang med at realisere en ny strategi for den hastigt voksende virksomhed – en strategi, som også inforevision har været med til at lægge.

Et af strategiens omdrejningspunkter er udvikling af ejendomme. Hjalte Kjems har stiftet KP Development i et tæt samarbejde med tidligere adm. dir. for EDC Erhverv, Robert Neble Larsen, og andre erfarne branchefolk inden for projektering, finansiering og udvikling af alle typer byggerier. Selskabet har bl.a. erhvervet grunde og ejendomme i Espergærde, Dronningmølle og Helsingør.

“Jeg har samarbejdet med inforevision i næsten 15 år. De har dyb indsigt i mine virksomheder, og jeg er tryg ved kvaliteten af den bistand og rådgivning, jeg får.”
Adm. dir. Hjalte Kjems, HK-Entreprise A/S

”Vi har været involveret i strategien tidligt i forløbet. Hjalte Kjems er selv en gudsbenådet købmand og forretningsmand, men det er krævende og kompliceret at bygge en hel koncern op med selskabsstruktur, etablering af en stab, finansiering, rapportering, skat og moms – ikke mindst, fordi han ikke selv har haft et back office. Derfor har vi bistået med sparring, rådgivning og praktisk bistand i et tæt samarbejde med hans advokat,” siger Mark Schneekloth Jensen.

Med kurs mod verdenseliten

Udover kvalitetsbyggeri og ejendomsudvikling omfatter Hjalte Kjems’ aktiviteter et stutteri, hvor han sammen med hustruen, Ida, opdrætter trav- og galopheste. Familien er bl.a. medejer af Danmarks hurtigste travhest, hingsten Takethem, som har kurs mod verdenseliten.

Kort & godt

HK-Entreprise A/S udfører hovedentrepriser for kommuner, virksomheder og private. Via sit holdingselskab Kjems Holding ApS er Hjalte Kjems også involveret i en række ejendomsudviklingsprojekter, både med erhvervsbyggeri og opførelse af privatboliger. Virksomheden er hjemmehørende i Hørsholm.

  • Ca. 25 ansatte + ca. 100 mand, der er ansat via underentreprenører
  • Etableret i 1998
  • Ejer: Hjalte Kjems
  • Bruttofortjeneste i 2016/17 på 21,9 mio. kr. og et resultat på 11,2 mio. kr.
  • inforevision har været revisor og rådgiver for Hjalte Kjems personligt og for hans selskaber siden 2005