Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Vi giver international rådgivning til danske virksomheder, der har udenlandske ejere eller har datterselskaber og aktiviteter i udlandet.

Internationale forhold

Har du ambitioner om at ekspandere internationalt, eller er din virksomhed etableret uden for Danmarks grænser, er inforevision parat med professionel rådgivning om bl.a. regnskab, revision, skatteforhold og etablering i udlandet.

En vifte af specialistfunktioner

Opgaverne bliver altid løst i tæt dialog med kunden, og som konsulenthus med en vifte af specialistfunktioner kan vi sammensætte det hold og stille med præcis de ressourcer, der er nødvendige.

International rådgivning med netværk i hele verden

Vi supplerer vores viden og ekspertise med bistand fra UHY, der er et internationalt netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder i mere end 100 lande. Her samarbejder inforevision med kollegaer om at rådgive og servicere kunder på tværs af landegrænser. Læs mere på www.uhy.com

Værdifulde UHY-ressourcer for dig som kunde 

UHY udgiver hele tiden nyheder, publikationer, analyser og guides, der giver indsigt, overblik og udsyn i den globale forretningsverden. Her er et udsnit af de mange ressourcer, UHY stiller til rådighed.

UHY NORDIC

Et samarbejde mellem en gruppe af UHYs nordiske revisions- og konsulentvirksomheder, herunder inforevision. Med et samlet team på mere end 500 servicemindede, handlekraftige og dygtige medarbejdere kan gruppen levere innovative og praktiske løsninger til alle typer af virksomheder, der opererer i de nordiske lande.
Læs mere i folderen: UHY Nordic – Regional network with international strength

MAGASINET UHY GLOBAL

UHY Global er et halvårligt, engelsksproget magasin, der – med afsæt i UHYs medlemsvirksomheder, kunder og samarbejdspartnere – giver indblik og indsigt i, hvad der sker på den globale business-scene. Indholdet er artikler, interviews, cases og holdninger. Se UHY Global her.

DOING BUSINESS GUIDES

UHYs medlemsvirksomheder har udarbejdet en lang række landespecifikke guides, der én for én beskriver, hvad du bør vide, hvis du overveje at etablere en virksomhed eller gøre forretninger i et andet land. Se UHYs doing-business-guides.

GLOBAL TRANSFER PRICING GUIDE

Denne guide henvender sig til finans- og skattespecialister i multinationale virksomheder og til virksomheder, der overvejer handel på tværs af grænser. Guiden præsenterer relevante regler og lovgivning for hvert land. Hent guiden her.

UHY GLOBAL REAL ESTATE GUIDE 

I denne guide kan private ejendomsinvestorer hente information om regler og regulering i mere end 70 lande. Guiden dækker områder som fx beskatning og er ikke en fuldstændig guide til handel med fast ejendom, men er et værktøj, der giver et indtryk af de væsentligste emner. Læs mere her.

inforevision is a member of Urbach Hacker Young International Limited, a UK company, and forms part of the international UHY network of legally independent accounting and consulting firms. UHY is the brand name for the UHY International network. The services described herein are provided by the Firm and not by UHY or any other member firm of UHY. Neither UHY nor any member of UHY has any liability for services provided by other members.

Genveje