Hjælp til Årsregnskabet

Interim service – erfaren assistance på stedet

Vores interim service betyder, at vi rykker ud hurtigt, hvis du i en periode mangler en økonomichef, controller eller regnskabschef. Det kan være i forbindelse med sygdom, barsel, årsregnskab, fusion, opkøb eller salg, og løsningen bliver tilpasset den aktuelle situation.

Mange års erfaring med interim service

Vores medarbejdere har mange års erfaring fra branchen og fra økonomifunktioner i et bredt udsnit af brancher og virksomheder, og vi stiller med de kompetencer, der er behov for til at løfte opgaven.

Bred erfaring med rapporteringsværktøjer

Vores medarbejdere har også stor erfaring med eksisterende rapporteringsværktøjer, og vi assisterer gerne, hvis I som virksomhed bare har brug for hjælp til eksempelvis månedsrapportering eller rapportering til udenlandske moderselskaber.

Præcision og effektive rutiner

Finansiel rapportering med inforevisions Interim Service er en fleksibel løsning, der giver præcision og effektive rutiner samtidig med, at virksomhedens økonomi kun belastes i forhold til det reelle tidsforbrug. Dermed kan virksomheden hurtigt og effektivt komme igennem spidsbelastningsperioder og få styr på den daglige drift.

+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje