Vi tænker i hele løsninger og ved, hvordan man omsætter it-systemer til værktøjer, der understøtter din forretning.

Økonomisystemer og konsulentassistance

infoit supporterer de mindre og mellemstore virksomheder.

Vores udgangspunkt er Microsoft Dynamics Business Central og NAV, hvor vi leverer hele løsninger fra licens, implementering, udvikling, support og drift. Vores konsulenter er erfarne og løsningsorienterede med kundens behov som omdrejningspunkt.

Vi har fokus på automatisering af hele eller dele af processerne i økonomifunktionen, og understøtter at kundernes medarbejdere skal bruges rigtigt, og mindre og mindre på trivielle opgaver som teknologi kan løse hurtigere og bedre.

Cloud, hosting og brugersupport

Vi leverer cloud- og outsourcing, og mener at mindre og mellemstore virksomheder bør orientere sig mod samarbejdspartnere, der kan servicere deres IT-løsninger via cloudplatforme; enten i form af hostede løsninger eller på nogle af de større cloudplatforme som f.eks. Microsoft 365 – det gør vi.

Vores IT support team sikrer, at vi udover økonomifunktionens løsninger, også servicerer virksomheden med it konsulentassistance og support indenfor Microsoft Windows og Office 365, sikkerhed, support til brugere, samt opsætning og vedligehold af PC’ere.

It skal være en hjælp til din kerneforretning

Mange af vores kunder har ikke deres egen it-afdeling. I stedet bruger de infoit til større og mindre projekter og driftsopgaver. På den måde kan kunderne fokusere på dét, der er vigtigt for netop deres forretning. I denne video fortæller inforevisions CIO, partner Simon Okkels, hvordan vi hjælper med it-løsninger, der understøtter din kerneforretning.

 

Book et møde med infoit

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk


  +45 39 53 50 00

  info@inforevision.dk

  inforevision

  Buddingevej 312
  2860 Søborg

  CVR-nr. 19263096

  Genveje