Få styr på kunderelationer og processer inden for salg, marketing og kundeservice.

Microsoft Dynamics CRM

CRM-systemer er effektive og overskuelige system, der hjælper virksomheden med at styre sine kunderelationer og processer inden for salg, marketing og kundeservice. I infoit er vi specialister i Microsoft Dynamics CRM.

Salg

Inden for salg hjælper Microsoft Dynamics CRM dig bl.a. med at få et komplet overblik over kundedata, identificere muligheder for krydssalg og mersalg samt foretage salgs- og prognoseanalyser.

Marketing

Inden for marketing hjælper Microsoft Dynamics CRM dig bl.a. med at segmentere kunder i målgrupper, at tilrettelægge kampagneplanlægning samt at foretage marketingfremmende analyser og rapporter.

Kundeservice

Inden for kundeservice hjælper Microsoft Dynamics CRM dig bl.a. med optimal kunde- og kontakthåndtering, ensartet og effektiv kundepleje, produkt- og kontrakthåndtering, serviceplanlægning samt servicerapportering.

CRM-systemer med kendt brugergrænseflade

Microsoft Dynamics CRM er integreret med Microsoft Outlook. Det vil sige, at dine medarbejdere opererer i en kendt brugergrænseflade. Det betyder samtidig også, at de har nemmere ved at komme hurtigt i gang, og at systemet i løbet af kort tid vil indgå som en naturlig del af deres øvrige opgaver i Microsoft Outlook.

Læs mere om Microsoft Dynamics CRM her.

+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096