Få det fulde overblik over Microsoft Dynamics 365 Business Central familien

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er et komplet ERP-system, særligt velegnet til virksomheder, som ønsker det fulde overblik over virksomhedens økonomi i ét integreret system.

Business Central er designet til at forenkle arbejdsgange og dataadgang på tværs af virksomheden. Dermed bliver det lettere at optimere og effektivisere virksomheden – og træffe de beslutninger, der sætter sig på bundlinjen.

Nemt at skalere

Systemet er nemt at skalere i takt med virksomhedens udvikling, og I kan tage de indbyggede funktioner i brug, efterhånden som jeres behov opstår. Det gælder bl.a. muligheden for tilretninger, dimensionsanalyser, pengestrømsprognoser, konsolidering, intercompany-håndtering, avanceret lagerstyring, sagsmodul og workflow.

Tæt samspil med Outlook

Systemet arbejder tæt sammen med bl.a. Office 365. Eksempelvis kan Outlook udveksle informationer med Microsoft Dynamics 365 Business Central. Også Power BI-rapporter kan integreres, så du får et bedre overblik over data og kan oprette egne rapporter.

Business Central lever i skyen

Derudover er systemet cloudbaseret og kan tilgås fra bl.a. PC, tablet eller mobil. Det giver en mere fleksibel adgang.

En familie af brugervenlige programmer

Microsoft Dynamics 365 Business Central omfatter en hel familie af brugervenlige og effektive løsninger, som nemt kan integreres og tilpasses specifikke behov. Fælles for dem er, at de hjælper jer med at automatisere og forenkle processer inden for økonomi, salg/CRM og leverandørstyring.

Løsningerne er hurtige at implementere og nemme at bruge, fordi de både ligner og fungerer som de velkendte Microsoft-produkter.

Nedenfor kan du se inforevisions tillægsløsning til Dynamics 365 Business Central.

 

infoscan – nem, effektiv og billig digitalisering

inforevision har udviklet løsningen infoscan, der gør det nemt og billigt for mindre og mellemstore virksomheder at komme i gang med at digitalisere og effektivisere indtastningen af indgående bilag.

infoscan bygger på ideologien om, at et indgående bilag kun skal håndteres én gang i bogføringsprocessen og ikke forsinkes af unødige opslag eller oprettelser i andre skærmbilleder.

I infoscan foregår alt automatisk

Infoscan indlæser de indgående bilag og overfører selv de relevante data som bliver overført til en bogføringskladde. Det vil sige, at opgaver som oprettelse af kreditoroplysninger, indhentning af kreditor CVR-stamdata m.v. sker automatisk.

Baseret på skabeloner bliver de indgående bilag autokonteret på en samlet linje eller helt ned på de faktiske linjer, som stod i den indgående faktura.

Også arkiveringen foregår automatisk. Samtidig med bogføringen bliver det indgående bilag lagret i en pdf-version. Download produktark her

+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje