Vi er eksperter i Excel og har udviklet specialfunktioner, der dækker vores kunders behov for budgettering, processtyring og rapportering.

Specialfunktioner i Excel

Brugt på den rette måde er Excel et fantastisk effektivt værktøj, der kan bruges til alt fra budgettering over processtyring til rapportering. I infoit er vi eksperter i Excel og har udviklet en række specialfunktioner, som er skræddersyet til at dække vores kunders behov.

Excel er meget mere end et simpelt regneark. Det er også et kraftfuldt værktøj, der kan understøtte din forretning og give dig det fornødne overblik.

I infoit udvikler vi både avancerede Excel-modeller til en virksomheds økonomi- og controllerfunktion og løser enkeltopgaver, hvor Excel-værktøjet bruges til større dataanalyser.

Eksempler på infoits specialfunktioner i Excel:

  • Omsætningsanalyser: Brug Excel til at vurdere sammensætningen af virksomhedens omsætning gennem det seneste regnskabsår
  • Lageranalyser: Brug Excel til at opnå større gennemsigtighed i din lagerbeholdning – eksempelvis i forbindelse med en værdiansættelse af dine aktiver. Hvor meget er din lagerbeholdning værd?
  • Budgetmodellen: Brug Excel til at lægge budgetmodeller for dit regnskabsår fordelt på eksempelvis afdelinger, projekter og måneder
  • Rapporteringspakker: Brug Excel til at lave enkle rapporteringspakker til selv den uøvede Excel-bruger. Få visualiseret rapporteringen og få data til at træde mere tydeligt frem
+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje