"Fagligt har jeg udviklet mig meget. Inden jeg startede, var jeg lidt bekymret for, hvad de forventede af mig. ”Kan man overhovedet noget, når man bare har gået på gymnasiet?,” tænkte jeg. Men det gik hurtigt over."

Emil Villum Nygaard:
Mit første år som revisortrainee i inforevision

Alder: 21 år
Uddannelse:
HHX på Knord i Lyngby 

Hvordan har du oplevet overgangen fra gymnasieliv til arbejdsliv?

“Det hele er gået meget stærkt, synes jeg. Efter studentereksamen fra HHX havde jeg et sabbatår, hvor jeg bl.a. rejste og arbejdede, og det var godt for mig både personligt og fagligt. Jeg fik øjnene op for mine muligheder, og hvad jeg kunne lide og ikke lide. Fx fandt jeg ud af, at jeg ikke har lyst til at gå i skole på fuld tid. Jeg vil gerne kombinere uddannelse med arbejde, og det kan jeg her i inforevision.

Siden 3.g. har jeg vidst, at jeg ville være revisor, og jeg søgte flere steder, men det var her, jeg helst ville være. Fra jeg blev ansat, til jeg skulle starte her, gik der 10 måneder, og det var egentlig meget rart og betryggende at vide, hvad jeg skulle, når mit sabbatår var forbi.

I ugen før første arbejdsdag var vi inviteret herud for at møde min egen årgang og årgangen over os. De fortalte, hvordan det var at være trainee, og bagefter var vi ude og spise. Det var rigtigt rart og gjorde, at jeg ikke var så nervøs. Man fik lige en platform at møde hinanden på inden den første rigtige arbejdsdag.”

Kan du finde balancen mellem arbejde og fritid?

“Det første halve år som trainee har man kun 34 arbejdstimer om ugen her i inforevision, så man lige kan vænne sig til det. Derfor har der været mere run på her i det andet halvår, hvor vi er oppe på en fuld arbejdsuge på 40 timer. I status-tiden arbejder vi mere, og der ligger også eksaminer lige rundt om hjørnet, så de fleste weekender går med skolearbejde. Det kan være svært at nå det hele, men man skal huske, at det kun er i perioder, der er så travlt.”

Når du ser tilbage på det første år, hvad har så gjort størst indtryk på dig?

“Personligt har det allerbedste været sammenholdet på årgangen, og at vi fungerer så godt sammen. Det er rart at være en del af en flok, så man ikke er den eneste nye. Både på og mellem årgangene ser vi hinanden forholdsvist tit, også uden for arbejdstid. I lørdags var vi fx på Bakken, og i weekenden skal nogle af os ud og spille paintball. Alle er åbne og gode til at arrangere sociale ting. Vi er ikke kun kollegaer. Vi er også venner, og det er en utrolig positiv ting ved at arbejde i inforevision.

Fagligt har jeg udviklet mig meget. Inden jeg startede, var jeg lidt bekymret for, hvad de forventede af mig. ”Kan man overhovedet noget, når man bare har gået på gymnasiet?,” tænkte jeg. Men det gik hurtigt over. Jeg har en trainee-ansvarlig, der hjælper, og man får at vide, at man bare skal spørge, så det gør jeg. Og som dagene går, begynder man stille og roligt at forstå flere og flere ting.”

Har du nogle erfaringer, du vil give videre til kommende trainees?

“Man skal ikke være bange for, om man kan finde ud af det. Mange tror, det vigtigste ved at være revisor er, at man kan lægge tal sammen, men det handler jo om meget andet end tal. Du skal selvfølgelig kunne noget matematik, men virksomhedsøkonomi og afsætning og generel interesse for erhverv betyder lige så meget.

Jeg tror, det vigtigste er, at man viser åbenhed for at lære, lytte og hjælpe. Og så skal man være engageret og nysgerrig efter at lære, for ellers kommer du hurtigt bagud. Så betyder det mindre, om man fagligt ligger lidt forskelligt fra de andre trainees i begyndelsen – det udligner sig med tiden.”

Følg os på facebook

🎄🎁 JULEKONKURRENCE🎁🎄

Hvem fortjener en julekurv fyldt med chokolade?

Skriv dit bud på hvor mange bolsjer der er i bowlen, og skriv navnet på den du mener fortjener en julekurv fyldt med chokolade🎁

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort d. 18 December.❄️

Held og lykke! ☃️
... Se mereSe mindre

1 month ago

🎄🎁 JULEKONKURRENCE🎁🎄

Hvem fortjener en julekurv fyldt med chokolade?

Skriv dit bud på hvor mange bolsjer der er i bowlen, og skriv navnet på den du mener fortjener en julekurv fyldt med chokolade🎁

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort d. 18 December.❄️

Held og lykke! ☃️

 

Comment on Facebook

Vinderen er fundet, og vil kontaktes over Facebook. Vi kan med glæde meddele at Dorte Nielsen, som gættede på 612 var tættest på. Svaret var 579 stk. Præmien lyder på en 2.5 kg, chokoladekurv ☃️☃️🎅🎅 Tak til alle der deltog, og glædelig jul!!

500 stk. Min datters håndboldhold fortjener det 😍⛹️‍♀️

259 stk. Dem fortjener jan Ewert

Der er 460 stk.Det skal deles m naboens børn.😍

612 stk. Vil dele med kollegaer 🍀

437 stk. - og præmien skal deles med mine skønne unger, og resten af familien ❤️

412 stk selfølig skal børnene have dem. Silas Humle

521 stk som skal gå til Hanne Vagner Hvornår kan jeg afhente ?

189 stk, Stefan fortjener dem til status 😋😚

370 kr

Der er 350 <3 det fortjener Thomas Larsen og ungerne

322 stk 🤞🤞

180 stk

225, og den skal Lise Moll helt sikkert guffe😅

Der er 379 og Berit fortjener den 🍫🍫🍫

208 stk. er mit gæt og Pia Bo Petersen fortjener masser af chokolade.

Der er 150

Der er 299 stk og Maja Egholm Buccoliero fortjener helt klart denne.

🤩 427 og Pernille Buch er den glade modtager

Et bud er 412 stk

375 Caroline Kappel & Cathrine Kappel skal dele præmien hvis jeg vinder😎

354stk Mikkel Remi hylander Karina Remi Hylander

519 og det skal Helle Rottbøll Hansen 😉

Pozdrav prijatelji, Ako želite kredit za gotovinu danas, postoji samo jedna tvrtka koju vam mogu preporučiti, gdje sam dobio kredit od 23.000 eura od FEDERALNIH FINANCIJSKIH USLUGA, savjetujem svim tražiteljima kredita, ovoj tvrtki putem njihove adrese e-pošte : [FEDERALOAN@GMAIL. COM] Ili WhatsApp ili nazovite {+12134293845}. Imam zajam od njih nakon što sam pročitao o njihovim kreditnim ponudama na Facebooku i moji dugovi su sada u potpunosti riješeni.

+ View more comments

INTERNE MÅNEDSMØDER ER MED TIL AT MOTIVERE OG STYRKE DET SOCIALE I INFOREVISION
I fredags havde vi et af vores månedlige, interne firmamøder. Her samles hele inforevision til en temperaturmåling på firmaplan.
Når der er noget at fejre, er der altid plads til taler, sange og sjove billeder.
En ting er sikkert; vi går aldrig fra et månedsmøde uden et godt grin 😁
... Se mereSe mindre

2 months ago

INTERNE MÅNEDSMØDER ER MED TIL AT MOTIVERE OG STYRKE DET SOCIALE I INFOREVISION
I fredags havde vi et af vores månedlige, interne firmamøder. Her samles hele inforevision til en temperaturmåling på firmaplan. 
Når der er noget at fejre, er der altid plads til taler, sange og sjove billeder. 
En ting er sikkert; vi går aldrig fra et månedsmøde uden et godt grin 😁
+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096