MIA HELENE AUNDRUP er 20 år og 1. års trainee i inforevision. Hun er opvokset i Farum og bor nu på Amager. Efter gymnasiet søgte Mia kun én trainee-stilling, og det var i inforevision. Mia gør ikke noget halvt. Hendes fremtidsplan er at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor.

MIA HELENE AUNDRUP

Hvorfor revisor?                   

“I 2.g. var jeg til masterclass i inforevision, hvor vi oplevede huset og løste konkrete opgaver. Det var rigtigt spændende, så da jeg havde undersøgt tingene lidt mere, faldt jeg for uddannelsen og for info Det er også den eneste virksomhed, jeg har søgt. Jeg er typen, der ikke gør noget halvt. Når jeg har truffet en beslutning, går jeg hele vejen, og jeg har en idé om, at jeg også skal være statsautoriseret revisor ligesom min morfar, der havde sit eget firma.”

Du skal have vilje til udvikling

“Hvis du vil være revisor, skal du have matematisk forståelse, men man vokser lynhurtigt med opgaven, og du behøver ikke at kunne alt 100 %, før du starter. Men du skal virkelig have viljen til at udvikle dig både fagligt og personligt, og inforevision gør meget ud af at forklare, hvad der skal til, for at du kan begå sig på en arbejdsplads med påklædning, opførsel osv. Det skal man være klar til.”

Konstant udvikling, men aldrig alene

“De første måneder har været gode, og jeg føler, jeg har været her i lang tid – og så alligevel ikke. Ugerne flyver afsted, og jeg lærer noget nyt hver eneste dag. Nogle gange er jeg helt bombet, når jeg kommer hjem om aftenen. For to måneder siden vidste jeg stort set ingenting, og nu har jeg allerede lavet to revisioner og sidder med egne kunder. Jeg er blevet kastet ud i opgaverne, men føler aldrig, at jeg står alene eller er på bar bund. Man bliver hele tiden holdt i hånden af partnere og kollegaer, og der er altid nogen, du kan spørge, hvis du er i tvivl.”

De stoler og tror på dig

“Fra starten er jeg blevet mødt med åbne arme i info De er erfarne og ved, hvordan de skal håndtere nye trainees. Her kan alle snakke med alle, og man føler sig bare så velkommen. Og de stoler på dig og tror på dig. Det er en stor cadeaux. Allerede i min anden uge skulle vi sende fuldmagts- og engagementsforespørgsler ud til bankerne, og det var med vores egne underskrifter. Det var bare sejt!”

Et godt socialt miljø

“Der er mange unge i inforevision, og der er et rigtigt godt socialt miljø både i og uden for arbejdstiden. Mange ses efter arbejde og laver alle mulige ting, og det omfatter altså ikke kun de unge. Der foregår en masse på tværs af afdelinger og aldersspredning.”

Følg os på facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

SEJRSRÅB DIREKTE FRA HJERTET
Martin Hansen startede som revisortrainee i inforevision for snart 23 år siden. Nu kan han bryste sig af titlen som statsautoriseret revisor – en beskyttet titel, der er kendt for at være en af de sværeste at opnå i Danmark. I tirsdags kom Martin ud fra eksamenslokalet på Børsen med stor lettelse, der blev forløst af et sejrsråb direkte fra hjertet.
... Se mereSe mindre

1 week ago

Comment on Facebook

Stort tillykke til Martin. Jeg husker stadig da nogle af mine elever hørte han var dumpet - de forstod ikke helt at det ikke bare lige er som en studentereksamen 👍🏻😊

STORT tillykke, Martin 💪👏😊

Kæmpe Tillykke

Fantastisk! Kæmpe tillykke Martin, ved du har kæmpet for det 👍💪

ALLE KAN VÆRE MED
Info´s årlige golfturnering fandt sted i går på Ree Golf i Helsinge.
En god tradition hvor man, som kollegaer, oplever en mere sportslig side af hinanden🏌️‍♀️🏌️‍♂️ Uanset erfaring, alder, køn, handicap, tålmodighed – eller mangel på samme 😊 – kan alle være med!
... Se mereSe mindre

2 weeks ago

ALLE KAN VÆRE MED
Info´s årlige golfturnering fandt sted i går på Ree Golf i Helsinge.
En god tradition hvor man, som kollegaer, oplever en mere sportslig side af hinanden🏌️‍♀️🏌️‍♂️ Uanset erfaring, alder, køn, handicap, tålmodighed – eller mangel på samme 😊 – kan alle være med!Image attachmentImage attachment

7 DØGNS CASE
Erhvervsøkonomi er det største fag på HD uddannelsen. Vores 1. års trainees har netop afleveret deres opgave, som de har haft 7 døgn til at lave😅 Alle var pressede til det sidste, men føler stor lettelse efter at have afleveret. Vi ønsker dem held og lykke med den mundtlige eksamen i starten af juni🍀
... Se mereSe mindre

1 month ago

7 DØGNS CASE 
Erhvervsøkonomi er det største fag på HD uddannelsen. Vores 1. års trainees har netop afleveret deres opgave, som de har haft 7 døgn til at lave😅 Alle var pressede til det sidste, men føler stor lettelse efter at have afleveret. Vi ønsker dem held og lykke med den mundtlige eksamen i starten af juni🍀
+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096