MIA HELENE AUNDRUP er 20 år og 1. års trainee i inforevision. Hun er opvokset i Farum og bor nu på Amager. Efter gymnasiet søgte Mia kun én trainee-stilling, og det var i inforevision. Mia gør ikke noget halvt. Hendes fremtidsplan er at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor.

MIA HELENE AUNDRUP

Hvorfor revisor?                   

“I 2.g. var jeg til masterclass i inforevision, hvor vi oplevede huset og løste konkrete opgaver. Det var rigtigt spændende, så da jeg havde undersøgt tingene lidt mere, faldt jeg for uddannelsen og for info Det er også den eneste virksomhed, jeg har søgt. Jeg er typen, der ikke gør noget halvt. Når jeg har truffet en beslutning, går jeg hele vejen, og jeg har en idé om, at jeg også skal være statsautoriseret revisor ligesom min morfar, der havde sit eget firma.”

Du skal have vilje til udvikling

“Hvis du vil være revisor, skal du have matematisk forståelse, men man vokser lynhurtigt med opgaven, og du behøver ikke at kunne alt 100 %, før du starter. Men du skal virkelig have viljen til at udvikle dig både fagligt og personligt, og inforevision gør meget ud af at forklare, hvad der skal til, for at du kan begå sig på en arbejdsplads med påklædning, opførsel osv. Det skal man være klar til.”

Konstant udvikling, men aldrig alene

“De første måneder har været gode, og jeg føler, jeg har været her i lang tid – og så alligevel ikke. Ugerne flyver afsted, og jeg lærer noget nyt hver eneste dag. Nogle gange er jeg helt bombet, når jeg kommer hjem om aftenen. For to måneder siden vidste jeg stort set ingenting, og nu har jeg allerede lavet to revisioner og sidder med egne kunder. Jeg er blevet kastet ud i opgaverne, men føler aldrig, at jeg står alene eller er på bar bund. Man bliver hele tiden holdt i hånden af partnere og kollegaer, og der er altid nogen, du kan spørge, hvis du er i tvivl.”

De stoler og tror på dig

“Fra starten er jeg blevet mødt med åbne arme i info De er erfarne og ved, hvordan de skal håndtere nye trainees. Her kan alle snakke med alle, og man føler sig bare så velkommen. Og de stoler på dig og tror på dig. Det er en stor cadeaux. Allerede i min anden uge skulle vi sende fuldmagts- og engagementsforespørgsler ud til bankerne, og det var med vores egne underskrifter. Det var bare sejt!”

Et godt socialt miljø

“Der er mange unge i inforevision, og der er et rigtigt godt socialt miljø både i og uden for arbejdstiden. Mange ses efter arbejde og laver alle mulige ting, og det omfatter altså ikke kun de unge. Der foregår en masse på tværs af afdelinger og aldersspredning.”

Følg os på facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: The 'manage_pages' permission must be granted before impersonating a user's page.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.
+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje