Director søges til stilling i infotransactions

infotransactions er en del af inforevisionet velfunderet og voksende revisions- og konsulenthus med 140 medarbejdere og 3.100 kunder, primært mellemstore virksomheder inden for mange brancher med kontor i Søborg og på Kongens Nytorv.

Vores ambition er at være Ejerlederens foretrukne transaktionsrådgiver.

infotransactions består i dag af 10 ambitiøse, tværfaglige konsulenter, der leverer Transactions Services (TS) og Corporate Finance (CF) rådgivning som én integreret ydelse.  

Kunderne er typisk ejerledede virksomheder samt danske og udenlandske kapitalfonde. infotransactions beskæftiger sig primært med købs- og salgsrådgivning, herunder finansiel due diligence, værdiansættelse, salgsmodning og salgsassistance, kapitalfremskaffelse og gældsrådgivning samt rådgivning vedrørende strategi og værdioptimering.

infotransactions er i hastig vækst og forbereder sig på at udvide teamet de kommende år.

 

Stillingen

Som Director i infotransactions og Transaction Services spiller du en central rolle i teamet og den forretningsmæssige udvikling af afdelingen samlet, så vi kan nå målsætningen om at være ejerlederens foretrukne rådgiver. Bl.a. skal du i samarbejde med ledelsen i infotransactions udvikle nuværende strukturer og forretningsgange, coache og udvikle teamets yngre profiler samt sikre stærke relationer til nuværende og kommende kunder.

 

Opgaverne

I løbet af de seneste to år har Transaction Services været med til at gennemføre mere end 15 transaktioner og værdiansættelser og vi har et solidt kendskab til SMV-segmentet i en lang række brancher. Dette skal du være med til at videreudvikle i arbejdet med:

 

 • Finansiel Due Diligence
 • Vendor Due Diligence
 • Salgsmodning og værdioptimering
 • Værdiansættelse
 • TS-assistance til CF-projekter vedrørende databog samt kvalitetssikring af finansielle data til Information Memorandum m.v.
 • Finansielle analyser

 

Om dig

 • Du kommer til at spille en central rolle i forhold til afdelingens samlede strategi og mål. Derfor er det afgørende, at du motiveres af medindflydelse og trives med ansvar.
 • Du er ambitiøs med en stærk faglig ballast og forretningsforståelse.
 • Du har et naturligt drive, som gør, at udvikling og fremgang giver dig endnu mere blod på tanden.
 • Du har solid erfaring med processer og forretningsgange inden for Transaction Services, herunder udarbejdelse af finansiel Due Diligence og gerne Vendor Due Diligence
 • Du skal kunne indgå i en uformel og uhøjtidelig organisation, hvor vi stiller op når der er behov for det, men også prioriterer work-/life balance

 

Vi tilbyder

Hos os får du en spændende stilling i et team, der er præget af kvalitet, vækstambitioner og teamspirit og som arbejder tværfagligt i leveringen af én samlet ydelse. Vi er overbevist om, at dette giver dig en større faglig bredde og udviklingsmuligheder. Du får stor indflydelse på beslutningerne og hermed også på udviklingen af forretningsområdet og dine egne karrieremuligheder. Vi lægger hjerteblod i at skabe succes samtidig med, at vi også vil være hele mennesker med et liv og interesser uden for arbejdspladsen.

 

Ansøgning og ansættelsesproces

Vi gennemfører en grundig ansættelsesproces, hvor du får et dybdegående kendskab til vores virksomhed, afdelingen, arbejdsopgaverne og vores specifikke forventninger til dig. Samtidig ønsker vi naturligvis at få indblik i dine faglige og personlige egenskaber samt motivation ift. at arbejde i infotransactions.

Send ansøgning, CV, karakterbeviser og andet relevant materiale til info@inforevision.dk.

Vi behandler ansøgningerne og indkalder til samtalerne løbende.

Spørgsmål til stillingen er velkomne og kan stilles til Head of Transaction Services, Bo Risom Jensen, på tlf. +45 2171 9914.

Læs mere på infotransactions.dk eller på inforevision.dk.

Send ansøgning