Transactions Manager

infotransactions er i hastig vækst og forventer at udvide teamet de kommende år. Som Manager i Transaction Services kommer du til at spille en central rolle i teamet og for vores målsætning om at være Danmarks førende rådgiver for ejerledede virksomheder.

infotransactions er en del af inforevision – et velfunderet og voksende revisions- og konsulenthus med 130 medarbejdere og 3100 kunder, primært mellemstore virksomheder inden for mange brancher. Vores ambition er at være ejerlederens foretrukne transaktionsrådgiver.

Om os

Selve infotransactions består af ti ambitiøse, tværfaglige konsulenter, der leverer Transactions Services (TS) og Corporate Finance (CF) rådgivning som én integreret enhed. I et tæt samarbejde yder vi rådgivning i forbindelse med køb, salg og generationsskifte. Kunderne er typisk ejerledede virksomheder samt danske og udenlandske kapitalfonde. infotransactions beskæftiger sig primært med købs- og salgsrådgivning, herunder finansiel due diligence, værdiansættelse, salgsmodning og salgsassistance, kapitalfremskaffelse og gældsrådgivning samt rådgivning vedrørende strategi og værdioptimering.

Opgaverne

I løbet af de seneste to år har Transaction Services været med til at gennemføre mere end 15 transaktioner og værdiansættelser, og vi har et solidt kendskab til MV-segmentet i en lang række brancher. Dette skal du være med til at videreudvikle i arbejdet med:

  • Finansiel Due Diligence
  • Vendor assistance, herunder Vendor Due Diligence
  • Salgsmodning og værdioptimering
  • Værdiansættelse
  • TS-assistance til CF-projekter vedrørende databog samt kvalitetssikring af finansielle data til Information Memorandum m.v.
  • Finansielle analyser

Om dig

  • Du er ambitiøs med en god forretningsforståelse
  • Du har et naturligt drive, som gør, at udvikling og fremgang giver dig endnu mere blod på tanden
  • Du kommer fra en lignende stilling i et revisions-/konsulenthus eller en lignende stilling uden for branchen og har erfaring med processer og forretningsgange inden for Transaction Services
  • Du skal kunne indgå i en uformel og uhøjtidelig organisation

Vi tilbyder

Hos os får du en spændende stilling i et team, som er præget af kvalitet, vækstambitioner og teamspirit. Du får et stort ansvar og vil derfor også have væsentlig indflydelse på dine egne karrieremuligheder. Vi lægger hjerteblod i at skabe succes samtidig med, at vi også vil være hele mennesker med et liv og interesser uden for arbejdspladsen.

Ansøgning og ansættelsesproces

Vi gennemfører en grundig ansættelsesproces, hvor du får et dybdegående kendskab til vores virksomhed, afdelingen, arbejdsopgaverne og vores specifikke forventninger til dig. Samtidig ønsker vi naturligvis at få indblik i dine faglige og personlige egenskaber samt motivation ift. at arbejde med Transaction Services.

Vi behandler ansøgningerne og indkalder til samtalerne løbende.

Spørgsmål til stillingen er velkomne og kan stilles til Bo Risom Jensen på tlf. + 45 2171 9914.

Læs mere på infotransactions.dk eller her på inforevision.dk

Send ansøgning