Vi arbejder med begrebet ønsketid. Det betyder, at vi så vidt muligt vil søge at efterleve og respektere dine ønsker til arbejdstiden, og hvordan den bedst kan tilrettelægges.

Personalegoder

Sundhedsforsikring og pension

Alle medarbejdere i inforevision har en sundhedsforsikring, der er betalt af virksomheden. Forsikringen giver dig de bedste betingelser for hurtig hjælp, hvis du bliver ramt af sygdom og ulykke. I pensionsordningen har vi desuden tilknyttet en uvildig rådgiver, som du kan trække på.

Motion og vaccination

I årets løb betaler inforevision diverse løbearrangementer for de medarbejdere, der har lyst til at være med. Ønsker du at løbe eller cykle i forbindelse med arbejdet, har vi bade- og omklædningsfaciliteter i Søborg. I efteråret bliver du tilbudt influenzavaccination.

Fester/arrangementer

Hvert år i juni holder vi statusfest, og i december er der julefrokost. Vores personaleforening står bag flere arrangementer i årets løb – fx efterårsfest, påskefrokost, koncerter mv. Derudover har vi teamarrangementer, afdelingsarrangementer og kulturelle fællesarrangementer.

Hjemmearbejdsplads

Alle medarbejdere får udleveret en bærbar PC og har mulighed for at benytte hjemmearbejdsplads.

Omsorgsdage, barnets 1. sygedag og seniorordning

Hos os har alle medarbejdere fem omsorgsdage udover den almindelige ferie. Bliver dine mindreårige børn pludselig syge, har du ret til fravær med løn, indtil du har fået arrangeret pasning – dog kun barnets første sygedag. Alle medarbejdere over 60 år har fem ekstra omsorgsdage.

Ønsketid

Vi arbejder med begrebet ønsketid. Det betyder, at vi så vidt muligt vil søge at efterleve og respektere dine ønsker til arbejdstiden, og hvordan den bedst kan tilrettelægges.

Udviklingssamtaler

Som et led i din personlige og faglige udvikling holder vi hvert år i august- september en længere udviklingssamtale og en opfølgningssamtale om foråret.

Frokost & frugt

Vi har frokostordning med buffet leveret udefra. Den sidste fredag i måneden har vi fællesmøde med fælles frokost, og hver fredag er der lækker morgenbrød. Til hverdag er der frisk frugt i afdelingerne samt fri adgang til te og kaffe.

Fleksibel lønpakke

I inforevision har du mulighed for at sammensætte en personlig lønpakke inden for en fastlagt beløbsramme. Ordningen giver mulighed for at konvertere en del af bruttolønnen til udvalgte goder, som bliver trukket fra, før skatten beregnes af din lønudbetaling. De sidste par år har følgende været blandt vores faste tilbud til medarbejderne:

  • Erhvervskort/Pendlerkort
  • Bredbånd
  • Fastnet- og mobiltelefonabonnement
  • Firmamassage
  • Tablets
  • Manuduktionskurser
Simon Juul, revisor, ansat i inforevision siden 2017
inforevision skiller sig meget ud i forhold til andre revisionsvirksomheder. Først og fremmest bliver du ikke mødt med en test, så snart du træder ind ad døren. Det gør mange af de andre revisionshuse, men her i inforevision kommer mennesket først – og derpå kommer fagligheden. Det får mig til at føle mig værdsat, og det giver mig lyst til at blive en time længere og yde noget ekstra. Det er vigtigt for mig.
Mia Helene Aundrup, revisor, ansat i inforevision siden 2017
Hvis du vil være revisor, skal du have matematisk forståelse, men man vokser lynhurtigt med opgaven, og du behøver ikke at kunne alt 100 %, før du starter. Men du skal virkelig have viljen til at udvikle dig både fagligt og personligt, og inforevision gør meget ud af at forklare, hvad der skal til, for at du kan begå sig på en arbejdsplads med påklædning, opførsel osv. Det skal man være klar til.
Merete Kærgaard, erhvervskonsulent, ansat i inforevision siden 2007
Man kan sagtens være loyal over for flere virksomheder på én gang, og jeg gør mig umage for at være præcis og stabil. Det er vigtigt for kunden, at jeg kommer, og der er brug for det, jeg laver. Selvom jeg er ekstern konsulent ude hos kunden, bliver jeg ikke taget for givet. Det er en stor tilfredsstillelse og meget motiverende.
Medarbejdere
140
Kunder
3100
Omsætning
+120 mio
Etableringsår
1986
Vækst pr. år.
10 %
+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje