Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Vi arbejder med begrebet ønsketid. Det betyder, at vi så vidt muligt vil søge at efterleve og respektere dine ønsker til arbejdstiden, og hvordan den bedst kan tilrettelægges.

Personalegoder

Sundhedsforsikring og pension

Alle medarbejdere i inforevision har en sundhedsforsikring, der er betalt af virksomheden. Forsikringen giver dig de bedste betingelser for hurtig hjælp, hvis du bliver ramt af sygdom og ulykke. I pensionsordningen har vi desuden tilknyttet en uvildig rådgiver, som du kan trække på.

Motion og vaccination

I årets løb betaler inforevision diverse løbearrangementer for de medarbejdere, der har lyst til at være med. Ønsker du at løbe eller cykle i forbindelse med arbejdet, har vi bade- og omklædningsfaciliteter i Søborg. I efteråret bliver du tilbudt influenzavaccination.

Fester/arrangementer

Hvert år i juni holder vi statusfest, og i december er der julefrokost. Vores personaleforening står bag flere arrangementer i årets løb – fx efterårsfest, påskefrokost, koncerter mv. Derudover har vi teamarrangementer, afdelingsarrangementer og kulturelle fællesarrangementer.

Hjemmearbejdsplads

Alle medarbejdere får udleveret en bærbar PC og har mulighed for at benytte hjemmearbejdsplads.

Omsorgsdage, barnets 1. sygedag og seniorordning

Hos os har alle medarbejdere fem omsorgsdage udover den almindelige ferie. Bliver dine mindreårige børn pludselig syge, har du ret til fravær med løn, indtil du har fået arrangeret pasning – dog kun barnets første sygedag. Alle medarbejdere over 60 år har fem ekstra omsorgsdage.

Ønsketid

Vi arbejder med begrebet ønsketid. Det betyder, at vi så vidt muligt vil søge at efterleve og respektere dine ønsker til arbejdstiden, og hvordan den bedst kan tilrettelægges.

Udviklingssamtaler

Som et led i din personlige og faglige udvikling holder vi hvert år i august- september en længere udviklingssamtale og en opfølgningssamtale om foråret.

Frokost & frugt

Vi har frokostordning med buffet leveret udefra. Den sidste fredag i måneden har vi fællesmøde med fælles frokost, og hver fredag er der lækker morgenbrød. Til hverdag er der frisk frugt i afdelingerne samt fri adgang til te og kaffe.

Fleksibel lønpakke

I inforevision har du mulighed for at sammensætte en personlig lønpakke inden for en fastlagt beløbsramme. Ordningen giver mulighed for at konvertere en del af bruttolønnen til udvalgte goder, som bliver trukket fra, før skatten beregnes af din lønudbetaling. De sidste par år har følgende været blandt vores faste tilbud til medarbejderne:

  • Erhvervskort/Pendlerkort
  • Bredbånd
  • Fastnet- og mobiltelefonabonnement
  • Firmamassage
  • Tablets
  • Manuduktionskurser
Mia Helene Aundrup, revisor, ansat i inforevision siden 2017
Hvis du vil være revisor, skal du have matematisk forståelse, men man vokser lynhurtigt med opgaven, og du behøver ikke at kunne alt 100 %, før du starter. Men du skal virkelig have viljen til at udvikle dig både fagligt og personligt, og inforevision gør meget ud af at forklare, hvad der skal til, for at du kan begå sig på en arbejdsplads med påklædning, opførsel osv. Det skal man være klar til.
Emil Villum Nygaard, revisor, ansat i inforevision siden 2017
Mange tror, det vigtigste ved at være revisor er, at man kan lægge tal sammen, men det handler jo om meget andet end tal. Du skal selvfølgelig kunne noget matematik, men virksomhedsøkonomi og afsætning og generel interesse for erhverv betyder lige så meget.

Jeg tror, det vigtigste er, at man viser åbenhed for at lære, lytte og hjælpe. Og så skal man være engageret og nysgerrig efter at lære.
Anette Mikkelsen, økonomichef, ansat i inforevision siden 1987
Da jeg begyndte i inforevision, var planen at arbejde som revisor, men undervejs opstod der andre, spændende muligheder for mig, og det er jeg glad for. inforevison står aldrig stille. Vi er altid i udvikling, og det gør det til en spændende, udfordrende og fleksibel arbejdsplads. Der er aldrig langt fra gulv til top, og vores omgangsform er uhøjtidelig, men seriøs. Det passer godt til mig.
Medarbejdere
140
Kunder
3100
Omsætning
+120 mio
Etableringsår
1986
Vækst pr. år.
10 %

Genveje