Lad os sammen skabe din karriere

Vi leder efter dygtige medarbejdere.
Er det dig, der er en af vores nye kollegaer?

Hos inforevision kommer du til at skabe resultater, som en del af et team af søde og talentfulde medarbejdere.

Gode rammer og vilkår for medarbejderne er grundlæggende for vores måde at drive virksomhed på. Trivsel, motivation og balancen mellem arbejdsliv og privatliv står højt på agendaen, og mange bliver hos os i lang tid.

Vi har en flad organisationsstruktur med korte kommunikationsveje, og vi er over for hinanden, som vi er over for vores kunder: Professionelle, engagerede, hjælpsomme og uhøjtidelige. Vi synes, det gør vores virksomhed til noget særligt.

”Det vigtigste er, at man viser åbenhed for at lære, lytte og hjælpe. Og så skal man være engageret og nysgerrig efter at lære”

Emil Villum Nygaard, Revisor, HD

Mød en af dine kollegaer

Mød Pernille som har arbejdet hos inforevision siden 2002. Pernille er revisor, HD, og læser til cand.merc.aud.

 

Vi investerer i din vækst gennem uddannelse og udvikling

Gennem samarbejde, videndeling og teamstruktur sikrer vi, at du som medarbejder får udfordringer og muligheder.

Hos os tager den klassiske revisorkarriere typisk afsæt i HD-uddannelse. Derefter byder inforevision på mange og alsidige muligheder, som vi i fællesskab afklarer og udvikler gennem uddannelse, arbejdsopgaver, afdelingsplacering og samarbejdsrelationer.

Sådan søger du job hos inforevision

Hos os tager den klassiske revisorkarriere afsæt i enten en HD eller en merkonomuddannelse. Derefter byder inforevision på mange og alsidige muligheder, som vi i fællesskab afklarer og udvikler gennem uddannelse, arbejdsopgaver, afdelingsplacering og samarbejdsrelationer.

Udover en karriere som revisor har inforevision også muligheder indenfor fx erhvervsservice, skat, transaktioner og it.

Har du interesse og flair for ledelse, er der for de mere erfarne også mulighed for at blive ledende medarbejder. Det gælder uanset, om du arbejder som revisor eller i en af vores specialistfunktioner.

Læs mere om dine muligheder

Er du til tal og mennesker?

Tag en spændende uddannelse i et ungt miljø med masser af muligheder. Hvert år udvælger vi 7-10 ambitiøse og dygtige trainees til vores to-årige uddannelse i revision.

Ledige stillinger

Ingen ledig stilling der passer til dig? Fortvivl ikke, vi leder altid efter gode kollegaer.
Send os derfor meget gerne en uopfordret ansøgning.

Dine fordele hos inforevision

Alle medarbejdere i inforevision har en sundhedsforsikring, der er betalt af virksomheden. Forsikringen giver dig de bedste betingelser for hurtig hjælp, hvis du bliver ramt af sygdom og ulykke. I pensionsordningen har vi desuden tilknyttet en uvildig rådgiver, som du kan trække på.

I årets løb betaler inforevision diverse sportsarrangementer for de medarbejdere, der har lyst til at være med. Ønsker du at løbe eller cykle i forbindelse med arbejdet, har vi bade- og omklædningsfaciliteter i Søborg. I efteråret bliver du tilbudt influenzavaccination.

Alle medarbejdere får udleveret en bærbar PC og har mulighed for at benytte hjemmearbejdsplads.

Vi arbejder med begrebet ønsketid. Det betyder, at vi så vidt muligt vil søge at efterleve og respektere dine ønsker til arbejdstiden, og hvordan den bedst kan tilrettelægges.

Som et led i din personlige og faglige udvikling holder vi hvert år i august- september en længere udviklingssamtale og en opfølgningssamtale om foråret.

Vi har frokostordning med buffet leveret udefra. Den sidste fredag i måneden har vi fællesmøde med fælles frokost, og hver fredag er der lækker morgenbrød. Til hverdag er der frisk frugt i afdelingerne samt fri adgang til te, kaffe og sodavand.

Hos os har alle medarbejdere fem omsorgsdage udover den almindelige ferie. Bliver dine mindreårige børn pludselig syge, har du ret til fravær med løn for sammenlagt 2 dage i barnets sygdomsforløb. Alle medarbejdere over 60 år har fem ekstra omsorgsdage.

Hvert år i juni holder vi statusfest, og i december er der julefrokost. Vores personaleforening står bag flere arrangementer i årets løb – fx efterårsfest, påskefrokost, koncerter mv. Derudover har vi teamarrangementer, afdelingsarrangementer og kulturelle fællesarrangementer.