CFO

Har du lyst til at forme rammerne for fremtidens CFO i et professionelt revisionshus, hvor medarbejderne er engagerede og hjælpsomme i en uhøjtidelig dagligdag.

Som CFO hos inforevision får du et tæt samarbejde med Managing Partner og indgår i inforevisions administrative ledergruppe. Ledergruppen består, foruden Managing Partner og CFO, af HR Direktør og HR Chef. Du vil få det overordnede ansvar for økonomi i hele virksomheden samt ledelsesansvaret for nogle administrative medarbejdere i virksomheden.

inforevision har en flad organisationsstruktur med korte kommunikationsveje, som især tilgodeser medarbejdernes faglighed, det sociale aspekt og work-life balance. Du vil derfor arbejde i en virksomhed, hvor fleksibilitet og fællesskab prioriteres højt.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Organisatorisk udvikling af økonomiafdelingen, så den hele tiden matcher virksomhedens nuværende og fremtidige behov
  • Kontakt til og forhandling med eksterne samarbejdspartnere – revisor, bank, advokat og forsikring, skat og moms
  • Årsregnskab, månedsrapportering, budgetopfølgning og ledelsesrapportering
  • Forecast og ledelsesinformation til Managing Partner og bestyrelse
  • Effektivisering af arbejdsgange og administrative processer (IT-anvendelse)

Du kommer med min. 5 års erfaring fra en ledende stilling inden for en central økonomifunktion i en videnstung projektorganisation. Du er derfor vant til at arbejde med problemstillinger vedrørende projektøkonomi og igangværende arbejder. Det vil være fordelagtigt, hvis du har erfaring fra en partnerejet virksomhed. Du har praktisk erfaring og en gennemprøvet værktøjskasse inden for controlling, månedsrapportering samt erfaring med IT- og digitaliseringsoptimering.

Du har en relevant økonomisk uddannelse som fx cand.merc.aud., er revisionsuddannet eller tilsvarende. Du har en naturlig interesse for optimering og forbedring af processer og har flair for IT.

Du er forretningsorienteret og tænker både analytisk og helhedsorienteret. Du har en positiv indstilling, godt humør og tager gerne ansvar. Du arbejder selvstændigt, struktureret og er energisk. Ligeledes er du tillidsvækkende med en naturlig autoritet i forbindelse med inforevisions mange stakeholders.

inforevision tilbyder en stilling, som rummer særdeles gode personlige, faglige og relationelle udviklingsmuligheder. Virksomheden er kendetegnet ved, at der er højt til loftet, og at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Rejsedage: Ingen rejseaktivitet.

Arbejdssted: på inforevisions kontor i Søborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Director Berit Nørregaard på M: +45 22 88 79 19 eller Research Consultant Nadia Pyronneau på M: +45 42 70 99 11. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Søg stillingen

Ansøgningsfrist:Snarest muligt

Søg stillingen

Del opslaget

Ledige stillinger