Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


70 % anbefaler os aktivt i deres netværk, og 3 ud af 4 vil helt sikkert fortsætte samarbejdet. ...
24. maj 2019

1000 tak for jeres feedback

Vores seneste kundetilfredshedsundersøgelse er præget af en høj svarprocent og mange virkeligt konstruktive og brugbare tilbagemeldinger, der hjælper os med at blive bedre.

Undersøgelsen viser, at hovedparten af vores kunder oplever, at vi lever op til deres forventninger.
Samtidig kan vi se, at vi skal forbedre vores serviceleverance på en række specifikke områder.

På den baggrund har vi sat en række nye tiltag i værk, der skal adressere de punkter, der er blevet peget på, og generelt skal styrke tilfredsheden blandt vores kunder.

Kundeforhold baseret på faglighed og tillid

Tilfredse kunder og langvarige kundeforhold baseret på faglighed og tillid er afgørende for os. Derfor glæder vi os over, at tre ud af fire kunder svarer, at de helt sikkert vil fortsætte samarbejdet med inforevision, og at hele 70% aktivt anbefaler inforevision i deres netværk.

Vi trækker lod blandt besvarelserne

Næsten hver tredje adspurgte har svaret på undersøgelsen, hvilket har overgået vores forventninger, og vi vil gerne takke alle, der har prioriteret tid til at give os en tilbagemelding på samarbejdet og givet os input til, hvad vi kan gøre bedre. 

Vi trækker lod blandt de modtagne besvarelser og sender en erkendtlighed til den heldige vinder, som får direkte besked.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om kundetilfredshedsundersøgelsen.

Lasse Skov Kristensen
Marketingkonsulent
T 39 53 50 27
LSK@inforevision.dk