Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


inforevision fortsætter med fuld kapacitet, men tilpasser sig nøje myndighedernes anbefalinger i ...
18. maj 2020

Corona: Vi har åbnet mere op i inforevision

inforevision tilpasser sig fortsat nøje myndighedernes anbefalinger i forhold til Corona-virus, men vi er mange tilbage på kontoret nu og kun få arbejder hjemmefra. Vi gør vores yderste for at være tilgængelige.

Myndighedernes omfattende, men nødvendige tiltag har virket og vi fortsætter med at holde afstand og med at spritte og vaske hænder for fortsat at undgå spredningen af Corona-virus.

  • Møder med kunder og samarbejdspartnere er muligt, men med begrænsninger på antal deltagere i mødelokaler. Vi har også mulighed for at gennemføre møderne pr. telefon eller virtuelt.
  • Alle kundearrangementer i inforevision er indtil videre aflyst.

Vi følger udviklingen og myndighedernes anbefalinger tæt og vil dagligt tage stilling til, om det er nødvendigt at tilpasse forholdsreglerne. I så fald vil vi hurtigst muligt informere kunder og samarbejdspartnere, og vi opdaterer løbende denne side. Følg os også på LinkedIn og Facebook.

Hvis du har spørgsmål til konkrete opgaver, mødeaftaler eller andet, må du endelig ringe eller skrive til din sædvanlige kontaktperson eller til info@inforevision.dk, tlf. 3953 5000.