Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


På rekordtid er videomøder via fx Microsoft Teams eksploderet. Vi kan hjælpe dig og dine ...
3. april 2020

Er du klar til virtuelle møder?

Mobilen gløder, indbakken koger og netforbindelsen syder hos de mange danskere, der for tiden arbejder hjemmefra, og på rekordtid er videomøder via fx Microsoft Teams eksploderet. Vi kan hjælpe dig og dine kollegaer godt i gang.

Der findes forskellige videomøde-løsninger på markedet, men hvis du allerede har Office 365 på din computer, kan du med fordel vælge Microsoft Teams. 

Her kan du mødes med lige så mange, du vil, og undervejs kan I fx udveksle filer og chatte med hinanden i et brugervenligt design, der gør mødet nemt og effektivt.

Teams er velkendt for Office-brugere

Teams fungerer på både pc, mac, mobil og tablet, og du vil hurtigt føle dig hjemme, fordi ikoner, kommandoer m.v. svarer til dét, du kender fra de øvrige programmer i Office-pakken.

Hjælp til abonnement, download og installation

Hvis du – og måske din virksomhed – vil i gang med Teams, men ikke er helt sikre på, hvordan I skal gribe det an, er I velkomne til at ringe eller skrive til os. Vi kan fx tjekke, at I har det rigtige abonnement, og vi hjælper med at downloade og installere programmet. Samtidig vejleder vi jer om sikkerhed og backup – I kan fx tilkøbe en backup-løsning til Office365, som også dækker Teams.

Vi tester, at alt er, som det skal være

Vi guider naturligvis også rundt i de forskellige funktioner, og hvis du vil, tager vi meget gerne det første Teams-møde med dig for at teste, at alt er, som det skal være. Og så er du klar til at holde virtuelle møder.

Om infoit

infoit hjælper mindre og mellemstore virksomheder med it-projekter og driftsopgaver. Hvis du har spørgsmål eller brug for bistand til teams eller andre it-løsninger i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om os her.

Kontakt

Martin Willemoes
It-driftschef, infoit
mwa@inforevision.dk