Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Ny hovedindgang og reception, bedre mødefaciliteter og flere kontorer. inforevision udvider og ...
29. januar 2018

Mere plads til vækst i inforevision

Ny hovedindgang og reception, bedre mødefaciliteter og flere kontorer. inforevision udvider og ombygger domicilet i Søborg.

For et år siden var der 115, lige nu er der 130 medarbejdere, og inden næste årsskifte vil antallet af medarbejdere i inforevision være 140. Virksomheden vokser støt og roligt og har derfor taget en større udvidelse i brug på Buddingevej i Søborg. En ekstra etage i bygningen er blevet ombygget og indrettet med reception, mødefaciliteter og kontorpladser til det stigende antal kunder og medarbejdere.

Nye lokaler – samme adresse

Hovedindgangen, der før vendte ud mod Buddingevej, er nu rykket 50 meter tilbage til et roligt hjørne af bygningen. Her bliver kunder og gæster budt velkommen i en lys reception med loungemøbler og direkte adgang til fleksible, moderne mødefaciliteter. Foran den nye indgang ligger som altid en rummelig p-plads – naturligvis med fri parkering for husets gæster.

– Vi er glade for, at det har været muligt at få mere plads uden at skulle flytte til en helt ny adresse. Geografisk har vi en central placering tæt på de store indfaldsveje, ikke langt fra City og med gode parkeringsforhold, og det er afgørende for os at være nemt tilgængelige for både kunder og medarbejdere, siger inforevisions managing partner Flemming Andreasen.

Stabil organisk vækst

inforevision har en årlig omsætning på ca. 120 mio. kroner og har siden etableringen i 1986 oplevet en gennemsnitlig organisk vækst på næsten 10 % om året. Samtidig har virksomheden udviklet sig fra traditionelt revisionsfirma til helhedsorienteret revisions-og konsulenthus.

I 2018 forventer inforevision at ansætte 10 nye medarbejdere, som fordeler sig på stort set alle forretningsområder i huset – dvs. revision og regnskab, transaction services, corporate finance, skat og moms, it, interim-ydelser og erhvervsservice.

Yderligere information

Managing partner
Flemming Andreasen
T 21 71 99 87
fa@inforevision.dk