Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


For at lette presset på virksomheder og revisorer er en række frister for selskaber og ...
26. maj 2021

Mere tid til årsrapport, selvangivelse og slutafregning

For at lette presset på virksomheder og revisorer er en række frister for selskaber og selvstændige erhvervsdrivende blevet udskudt. Se fristerne her.

  • Selskabers årsrapport for 2020 skal først indleveres til Erhvervsstyrelsen den 30. juni 2021 i stedet for 31. maj.
  • Fristen for slutafregningen ift. kompensationspakkerne er blevet skubbet til den 30. september 2021 i stedet for 31. maj.
  • Oplysningsskemaet (selvangivelsen) for både selskaber og selvstændige erhvervsdrivende skal senest være indberettet til Skattestyrelsen den 1. september 2021 i stedet for 1. juli.

Bemærk, at fristen for betaling af restskat for 2020 for selvstændige erhvervsdrivende og personer i almindelighed ikke er udskudt. Restskatten skal derfor fortsat betales senest 1. juli, hvis du vil undgå et forhøjet tillæg på 3,8 %. Læs mere her.

Mere information

Hvis du har brug for rådgivning eller assistance i forbindelse med virksomhedens oplysningsskema eller betaling af restskat, er du velkommen til at kontakte inforevisions skatteafdeling. Du kan læse mere om os her.

Flemming Saabye
Leder af skatteafdelingen
T: 39 53 50 38
fsa@inforevision.dk
 
Jannik Petersen
Skatterådgiver
T: 39 53 50 47
jpe@inforevision.dk
 
Tina Rosendal Jensen
Skatterådgiver
T: 39 53 50 92
trj@inforevision.dk