Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


inforevisions managing partner, Flemming Andreasen, sender alle en nytårshilsen for ...
1. januar 2018

Nye tider – nye muligheder

inforevisions managing partner, Flemming Andreasen, sender alle en nytårshilsen for 2018:

Hvis jeg med to ord skal beskrive det år, vi har taget hul på, og det år vi netop har rundet af, vil jeg vælge ’Fremgang’ og ’Forandring’.

Fremgang, fordi langt de fleste af vore kunder i 2017 har oplevet en betydelig fremgang og gode økonomiske vilkår. Omsætningen i danske virksomheder steg med over fem procent i første halvår af 2017 i forhold til året før, og i inforevision mærker vi tydeligt optimismen i stort set alle brancher, og vi er ikke de eneste. I en måling fra foreningen FSR vurderer otte ud af ti revisorer, at virksomhedernes økonomiske fremgang vil fortsætte en rum tid endnu.

Det skaber travlhed – ikke mindst i økonomiafdelingerne, der skal holde trit med de daglige opgaver og samtidig tilpasse processer og rapporteringer til virksomhedens vokseværk. Derfor har vi mandet op i afdelingen for bogføringsassistance og i Interim-afdelingen, hvor vi i kortere eller længere perioder rykker ud til kunderne for at bistå med praktiske og økonomiske kompetencer.

Det andet ord, forandring, har jeg valgt, fordi det mere end nogensinde før beskriver et grundvilkår. Fremtiden tilhører dem, der formår at tilpasse organisationen og omstille forretningen til nye markeder, nye generationer og nye muligheder. Verden har alle dage været omskiftelig, og vi har altid skullet tilpasse os omgivelserne. Dét, der er radikalt anderledes, er hastigheden og omfanget af forandringerne, hvilket ikke mindst skyldes teknologien, der til stadighed åbner nye muligheder.

De næste 10 år vil over 20.000 ejerledede virksomheder skifte hænder. Det er en skelsættende begivenhed – uanset, om der generationsskiftes i traditionel forstand inden for familien, eller om der hentes nye ejere ind udefra. Vores afdeling for køb og salg af virksomheder, infotransactions, oplever stigende interesse for bistand til at analysere, planlægge og gennemføre ejerskifte med gevinst på både den menneskelige og økonomiske front. Det er aldrig for tidligt at tage hul på planlægningen, men mange ejerledere udskyder processen.

I inforevision oplever vi også fremgang. Der er vækst og tilgang af kunder, og med ansættelsen af medarbejder nummer 130 er vi vokset ud af de fysiske rammer. Derfor har vi ved årsskiftet udvidet vores domicil i Søborg.

Men én ting har ikke har ændret sig: Nu som før hviler inforevisions arbejde på en engageret og professionel indsats i et uhøjtideligt og tæt samarbejde med kunderne, som vi ønsker at hjælpe mest og bedst muligt. Det holder – også i en forunderlig verden af fremgang og forandring.

Godt nytår!
Flemming Andreasen
Managing partner
T 21 71 99 87
fa@inforevision.dk