Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Efter en nøje udvælgelse med individuelle interviews blev 40 kandidater håndplukket til ...
30. oktober 2018

Syv trainees er gennem nåleøjet til inforevision

Kampen om de dygtigste medarbejdere begynder allerede i gymnasiet. inforevisions nye event for håndplukkede kandidater er en succes.

Langt over 500 unge studerende fra STX- og HHX-uddannelserne viste interesse for at komme med til inforevisions nye rekrutteringsevent for revisortrainees. Efter en nøje udvælgelse med individuelle interviews endte inforevision med at invitere 40 kandidater.

En simuleret virkelighed med skuespillere

Udover en præsentation af virksomheden og traineeuddannelsen fik de unge en praktisk oplevelse af hverdagen i et revisions- og konsulenthus som inforevision.

Over et par timer trådte de unge ind i en simuleret verden. Skuespillere, der var hyret til lejligheden, indtog roller som kunder, kollegaer og chefer. Undervejs interagerede skuespillerne med de unge, som gruppevis skulle besvare e-mails, træffe beslutninger og gennemføre møder. Det hele blev fulgt af inforevisions rekrutteringsansvarlige, der observerede de unges arbejde og teamwork.

– Vi oplevede dygtige, fokuserede unge, der trådte i karakter og virkelig gik ind i opgaverne, og de udtrykte begejstring over den måde, vi gennemførte eventen på. Set fra vores synspunkt var det en stor succes, siger inforevisions HR-chef Betinna Sidor.

Unge, der gør sig umage for at vælge rigtigt

Allerede morgenen efter eventen lå de første ansøgninger og ventede i HR-chefens mailboks. Nu er samtlige syv ledige stillinger som revisortrainees besat. Deres første arbejdsdag er 1. september 2019.

– De unge, der deltager i en event som vores, er engagerede i og seriøse om deres fremtid. De er drevet af nysgerrighed og vil gerne yde noget, og de gør sig umage for at træffe det rigtige uddannelsesvalg. Ofte besøger de flere revisionshuse, før de beslutter sig, hvilket er rigtigt fornuftigt. Der kan være stor forskel fra sted til sted, og det er vigtigt at afklare, om man passer bedst til et stort eller mellemstort konsulenthus, hvilken kultur man trives godt i, og hvad der er ens personlige og faglige drivere, siger Betinna Sidor.

Mere information

inforevision ansætter hvert år 5-7 trainees til den to-årige revisoruddannelse. Læs mere her.

Kontakt

Betinna Sidor
HR-chef
T: 39 53 50 76
bsr@inforevision.dk