Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Skemalagte samtaler, en spørgeguide og en personlig notesbog er nogle af elementerne i den ...
28. april 2017

Skemalagte samtaler, en spørgeguide og en personlig notesbog er nogle af elementerne i den ’startpakke’, som inforevision byder nye medarbejdere velkomne med.

inforevision har vokseværk. I øjeblikket kommer der cirka 16 nye medarbejdere til om året, og der bliver investeret god tid og energi i at ansætte dygtige, motiverede medarbejdere til virksomhedens mange teams.

– Der er rift om dygtig arbejdskraft i vores branche. Jobopslag, samtaler, udvælgelse og forhandlinger giver en lang indflyvningstid og kræver mange ressourcer. Derfor gør vi også alt for at sikre, at medarbejderne får en god landing lige fra deres første arbejdsdag, siger HR-chef i inforevision, Betinna Sidor.

To værdifulde samtaler

I det voksende revisions- og konsulenthus i Søborg bliver der lagt vægt på, at nye medarbejdere føler sig værdsatte og oplever, at arbejdspladsen er oprigtigt interesseret i, at de trives og føler sig velkomne.

En del af indsatsen er knyttet op på skemalagte personlige samtaler med hver af de nye medarbejdere. Den første samtale ligger umiddelbart efter første arbejdsdag og handler om inforevisions værdier, strategi, organisering, indsatsområder og andet, der er godt at vide om virksomhedens DNA. Den anden samtale er en opfølgning, der afholdes efter ca. to måneders ansættelse. Nedenfor kan du se nogle af de emner, samtaleguiden er bygget op omkring.

Spot på blinde vinkler

Som et forsøg er inforevision også begyndt at give alle nye medarbejdere en notesbog. Den skal motivere dem til at notere, hvad der overrasker eller undrer dem i deres første tid i inforevision.

– Medarbejdernes første indtryk hjælper os med at opdage ’blinde vinkler’, så vi kan udvikle introduktionsforløbet og arbejdspladsen, siger Betinna Sidor.

Yderligere informationer

HR-chef Betinna Sidor
Tlf. 39 53 50 76
bsr@inforevision.dk


SAMTALEGUIDE – NYE MEDARBEJDERE

  • Ansættelsesforløb
  • Kontraktforhold
  • Information inden første arbejdsdag
  • Oplevelsen af første arbejdsdag
  • Intro til it-programmer
  • Kontorpladsen
  • Opgaver og arbejdsform
  • Lederstruktur
  • Virksomhedens kultur og værdier