Få overblik over dine muligheder for kompensation og lad os drøfte bl.a. likviditet og budgetter. Vi udarbejder også revisorerklæringer.

Covid-19: Hjælp til virksomheder og selvstændige

Den 28. oktober 2020 har Folketinget vedtaget at forlænge og udvide de eksisterende hjælpepakker til virksomheder og selvstændige, der direkte eller indirekte er omfattet af følgende begrænsninger:

 • Forbud mod at holde åbent, herunder begrænsninger på åbningstiden, alkoholforbud mv.
 • Forsamlingsforbud (både det store og det lille forsamlingsforbud)
 • Grænselukninger
 • Udenrigsministeriets rejsevejledning

Dækning af faste omkostninger, tabt omsætning og løn

Virksomhederne får mulighed for at søge om at få dækket faste omkostninger, tabt omsætning og kompensation for løn til hjemsendte medarbejdere.

Kulturområdet får også kompensation

Derudover er der aftalt en lang række kompensationsordninger for kulturområdet. Det er bl.a. kultur- og foreningsliv, breddeidræt, biografer, aften- og højskoler samt arbejdslegater til kunstnere.

Søg hjælpepakkerne via Virksomhedsguiden.dk

Når ansøgningsvilkår, vejledninger m.v. er klar, bliver de offentliggjort på Virksomhedsguiden.dk. Det er også her, du skal søge om kompensation.

Hvad betyder forlængelsen af hjælpepakkerne?

Her er i helt overordnede træk, hvad virksomhedsguiden.dk skriver om den forlængelse af hjælpepakker, kompensations- og garantiordninger, som politikerne har aftalt i oktober 2020:

 • Alle nuværende kompensations- og garantiordninger forlænges til og med den 31. januar 2021.
 • Kompensationsordningen for faste omkostninger bliver udvidet, så adgangskravet til omsætningsnedgangen bliver nedsat fra 35 til 30 % Samtidig bliver den maksimale kompensationsprocent for mindre virksomheder sat op til 90 %.
 • Der åbnes for kompensation til virksomheder, der er direkte leverandører til private og sociale arrangementer med mindst 10 deltagere. Både leverandører af lyd, lys og taxaer kan være omfattet.
 • Virksomheder, der oplever en tilstrækkeligt stor omsætningsnedgang i forbindelse med det skærpede forsamlingsforbud samt forbuddet mod at sælge alkohol efter kl. 22.00, får adgang til eksisterende kompensationsordninger for selvstændige mv. og faste omkostninger.
 • Virksomheder, der har eller får forbud mod at gennemføre deres aktiviteter som følge af det skærpede forsamlingsforbud, får adgang til kompensationsordningerne for selvstændige mv. og faste omkostninger på samme vilkår som tvangslukkede virksomheder. Tvangslukkede får også mulighed for at sende deres medarbejdere hjem med lønkompensation, hvis de ikke har omsætning. Det gælder f.eks. messeaktivitet.
 • Faste leverandører til pelsdyravlere kan fx være fodercentraler, dyrlæger eller kommercielle pelserier, hvor besætningen slås ned, får adgang til kompensationsordningen for selvstændige og for faste omkostninger.
Book et møde med inforevision

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk


  Medarbejdere
  140
  Kunder
  3100
  Omsætning
  +120 mio
  Etableringsår
  1986
  Vækst pr. år.
  10 %
  +45 39 53 50 00

  info@inforevision.dk

  inforevision

  Buddingevej 312
  2860 Søborg

  CVR-nr. 19263096

  Genveje