Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked når vi publicere
nyt indhold der er aktuelt for dig.

Jeg acceptérer


SEMINAR: Kom og få en introduktion til effektive værktøjer, der hjælper dig og dit team sikkert ...

Der er desværre ikke flere ledige pladser. Kontakt gerne Micky Jørgensenmyj@inforevision.dk hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Seminar mandag den 17. maj kl. 9-11:
Få overblik, ro og fuld kontrol over jeres regnskabsafslutning

Tidsplaner, der skrider. Excel-filer, der år for år vokser i kompleksitet. Mails, der drukner på rejsen fra indbakke til indbakke. Opgaver, der falder mellem to stole.

Er det noget, du kan genkende fra din egen organisation? Så er du ikke den eneste, og vi hjælper dig med inspiration og konkrete løsninger mandag den 17. maj kl. 9-11, hvor vi afholder seminar om effektive lukkeprocesser.

Deltagelse er gratis. 

Sådan kan I strømline jeres videndeling og samarbejde

På godt og ondt har det seneste års distancearbejde og online-møder gjort det tydeligt for mange økonomiteams, hvad fælles, standardiserede processer og en stærk digital styring betyder for kvalitet og præcision i regnskabsafslutning og rapportering.

På seminaret introducerer vi dig til to enkle og effektive værktøjer, der strømliner jeres videndeling og samarbejde. Sammen og hver for sig sørger de for overblik, ro og fuld kontrol over regnskabsafslutningen.

Adra Task Manager

Gennem detaljerede opgavelister får hele teamet overblik over tidsplan, roller og ansvar. Listerne opdateres automatisk, og I kan standardisere processer og arbejdsgange, så tiden kan bruges på fremskridt og flaskehalse i stedet for statusopdateringer og ekspedition.

Adra Balancer

Digitale workflows og automatiserede kontroller fjerner overflødige arbejdsgange og nedsætter risikoen for fejl. Værktøjet fremhæver afvigelser og områder, der kræver ekstra opmærksomhed, og I kan knytte bilag, kontoudskrifter og andre dokumenter direkte til de relevante konti.

Erfaringer med værktøjerne i virkeligheden

Seminaret afholdes af inforevision i samarbejde med Adra by Trintech.

Du kan også møde LB Forsikring, der har brugt værktøjerne siden 2014. På seminaret deler regnskabschef Kjeld Halkjær og økonomimedarbejder Anja Jonassen deres erfaringer med at strømline og effektivisere lukkeprocessen – bl.a. gennem bedre dokumentation, et dag-til-dag-overblik og en hurtigere og mere ensartet afstemningsmetode.

Program

08:30 – 09:00 Ankomst med morgenkaffe og croissanter

09:00 – 09:50 Introduktion af værktøjerne v/director Micky Jørgensen fra inforevision og Kasper Garbers fra Adra by Trintech

09:50 – 10:00 Pause

10:00 – 10:50 LB Forsikring A/S: Strømlining af lukkeprocessen v/regnskabschef Kjeld Halkjær og økonomimedarbejder (SME) med speciale i procesoptimering Anja Jonassen

10:50 – 11:00 Afrunding

Målgruppe

Seminaret henvender sig til økonomi- og regnskabschefer og controllere i virksomheder med decentrale eller komplekse økonomifunktioner samt udenlandske selskaber.

Tid & sted

17. maj 2021 kl. 9:00 – 11:00 hos inforevision, Buddingevej 312, 2860 Søborg.

Vi overholder alle coronarestriktioner i forhold til deltagerantal, afstandskrav m.v. Skulle situationen forhindre et fysisk seminar, holder vi det i stedet som et webinar på Teams. Vi sørger for at sende dig et link i god tid inden.

Tilmelding

Der er desværre ikke flere ledige pladser. Kontakt gerne Micky Jørgensenmyj@inforevision.dk hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Mere information

Hvis du har spørgsmål om seminaret, er du velkommen til at kontakte os på tilmeld@inforevision.dk, tlf. 3953 5000.

Læs mere om regnskabsafslutning/fast close, ledelsesrapportering, konsolidering, risikostyring og interne kontroller her.

Du kan se mere om Adra i denne video.