Pas på virksomhedens penge, kunder og omdømme. Kom og hør, hvordan din virksomhed kan etablere ...

Seminar: Risikostyring og interne kontroller

Pas på tid, penge, kunder og omdømme. Kom til gratis seminar og få en grundlæggende introduktion til risikostyring og interne kontroller.

Indhold

Vi zoomer ind på, hvorfor netop dette emne er vigtigt at være opmærksom på i din virksomhed, og vi berører de væsentligste områder indenfor risikostyring, som fx omdømme, kultur, persondata, it-sikkerhed og hvordan man kan sikre sig mod bedrageri og korruption.

Vores kompetente team, som er ledet af Micky og Charlotte, vil føre dig igennem et spændende og interaktivt seminar, der – udover de væsentligste risikostyringsværktøjer – omfatter eksempler fra udvalgte cases, der binder teori og praksis sammen.

På seminaret vil du stifte bekendtskab med følgende områder:

 • I evig forandring – Risikolandskabet
 • Gevinster – Strategisk Risikostyring
 • Risikohåndtering – En løbende proces
 • Design dit sikkerhedsnet – Et robust kontrolmiljø
 • Interne kontroller – Forankring af dit kontrolmiljø
 • De fem trin – effektiv implementering

Udbytte

Du vil efter seminaret have opnået en god forståelse for, hvordan du – med en systematisk tilgang til at afdække og håndtere risici – kan minimere uforudsete trusler og dermed gøre virksomheden mere robust.

Tid & sted

Tirsdag den 23. marts 2021 kl. 9:00 – 11:00 hos inforevision, Buddingevej 312, 2860 Søborg. Vi byder på morgenkaffe og en croissant fra kl. 08:30.

OBS: Hvis coronarestriktionerne forhindrer, at vi mødes til et fysisk seminar, holder vi det i stedet som et webinar på Teams. Du vil få tilsendt et link i god tid inden.

Tilmelding

Fristen for tilmelding er tirsdag den 16. marts 2021.

Vi har begrænset antallet af pladser til 12 i alt, så vi kan holde behørig afstand. Samtidig giver det tid til spørgsmål og dialog undervejs. 

  Mere information

  Hvis du har spørgsmål om seminaret, er du velkommen til at kontakte os på tilmeld@inforevision.dk, tlf. 3953 5000. 

  Læs mere om risikostyring og interne kontroller her.