Tag en spændende uddannelse i et ungt miljø med masser af muligheder.
Er du til tal og mennesker?

Hvert år udvælger vi 5-7 ambitiøse og dygtige trainees til vores to-årige uddannelse i revision. Her bliver du en del af et ungt og aktivt studiemiljø og arbejdsfællesskab med mange muligheder.

Vi ansætter i årgangshold, der følges ad i uddannelsen. Ved siden af det daglige arbejde og den interne uddan­nelse læser du HD to aftener om ugen.

Din udviklingskurve stiger nærmest lodret fra dag ét, så du skal være skarp og engageret. Vi kvitterer med en god løn, markante lønstigninger og en bærbar PC. Vi betaler også HD-studiet, som har en værdi af 200.000 kroner. Frem for alt giver vi dig et solidt fagligt og socialt fundament for resten af dit arbejdsliv.

Sådan bliver du revisortrainee

Typisk ansætter vi traineeprofiler, der står for eller netop har afsluttet en HHX. Du kan også have en gymnasial baggrund suppleret med en fagpakke.

Vi lægger stor vægt på standpunkts- og eksamensresultater. Mindstemålet er gode karakterer i relevante fag som matematik, virksomhedsøkonomi og afsætning på A- eller B-niveau.

En del af holdet

Vi gør os umage for at give dig en god start med en grundig introduktion til arbejdet og fællesskabet i inforevision. Fx deler du kontor med en personlig mentor, som hjælper og vejleder dig i det daglige. I løbet af den første måned tager alle trainees også på weekendtur til Marienlyst. Du vil opleve, at du hurtigt bliver en del af holdet.

Aktiviteter for trainees:

 • Før 1. arbejdsdag: Eftermiddagsmøde og fælles middag med nuværende trainees
 • Den 1. arbejdsdag: Workshop om overgangen til arbejdslivet, personlige værdier og kulturen i inforevision
 • I løbet af 1. måned: Weekendtur for trainees
 • Hvert år: Medarbejderudviklingssamtale (MUS)
 • De første 2 år: Coachingsamtaler om personlig trivsel og faglig udvikling
 • Løbende: Sociale arrangementer

Mød vores trainees

Mia Helene Aundrup

Mia Helene Aundrup er 20 år og trainee. Hun er opvokset i Farum og bor nu på Amager. Efter gymnasiet søgte Mia kun én trainee-stilling, og det var i inforevision. Mia gør ikke noget halvt. Hendes fremtidsplan er at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor.

Simon Jul

Simon Jul er 20 år og trainee. Han kommer fra Århus, men er flyttet til København for at uddanne sig i inforevision. Simon har dyrket eliteidræt i mange år og stortrives med mål, udfordringer og resultater. Hans fremtidsplan er at blive statsautoriseret revisor.

Emil Villum Nygaard

Emil Villum Nygaard er 21 år og trainee. Han er opvokset i Søborg, hvor han også bor i lejlighed med sin kæreste. Emil har siden 3.g på HHX vidst, at han ville være revisor.

Se filmen & lær os at kende

Ansøgning og ansættelse

Vi begynder at rekruttere trainees et helt år før ansættelsesstart og tager løbende stilling til de ansøgninger, vi får ind. Derfor får du hurtigt svar, når du skriver til os.

Ansøgning med CV og relevant dokumentation sendes som pdf, pr. mail, til info@inforevision.dk eller via formularen.
  Følg os på facebook
  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

  SKAB EN STÆRK OG FORANDRINGSPARAT VIRKSOMHED

  Vores team af specialister står klar til at hjælpe. Vi analyserer jeres risikolandskab og hjælper med at etablere et funktionelt beredskab, så I kan reagere hurtigt og kompetent på krav, trusler og skiftende dagsordener udefra. Læs mere om inforevisions Finansielle Rådgivning - herunder Risikostyring - her: inforevision.dk/interim/strategisk-risikostyring-og-interne-kontroller/

  #inforevision #mereendrevision #risikostyring
  ... Se mereSe mindre

  7 hours ago

  SKAB EN STÆRK OG FORANDRINGSPARAT VIRKSOMHED

Vores team af specialister står klar til at hjælpe. Vi analyserer jeres risikolandskab og hjælper med at etablere et funktionelt beredskab, så I kan reagere hurtigt og kompetent på krav, trusler og skiftende dagsordener udefra. Læs mere om inforevisions Finansielle Rådgivning - herunder Risikostyring - her: https://inforevision.dk/interim/strategisk-risikostyring-og-interne-kontroller/

#inforevision #mereendrevision #risikostyring

  SÆT KVALITETEN OP OG TIDSFORBRUGET NED

  Hos inforevision hjælper vi koncernvirksomheder med at udvikle og implementere nye processer, der sikrer rettidig ledelsesinformation af høj kvalitet på kort tid. Ønsker I også at løfte kvaliteten, sænke tidsforbruget og stramme processen op omkring konsolidering af jeres koncernregnskaber? Så læs med her: inforevision.dk/interim/konsolidering/

  #inforevision #mereendrevision #konsolidering
  ... Se mereSe mindre

  5 days ago

  SÆT KVALITETEN OP OG TIDSFORBRUGET NED 

Hos inforevision hjælper vi koncernvirksomheder med at udvikle og implementere nye processer, der sikrer rettidig ledelsesinformation af høj kvalitet på kort tid. Ønsker I også at løfte kvaliteten, sænke tidsforbruget og stramme processen op omkring konsolidering af jeres koncernregnskaber? Så læs med her: https://inforevision.dk/interim/konsolidering/

#inforevision #mereendrevision #konsolidering

  HAR I BRUG FOR MERE END BLOT RÅDGIVNING?

  inforevisions Interim tilbyder skræddersyede løsninger, der designes til at styrke lige netop din virksomhed. Vores team af specialister står klar til at hjælpe jer videre i processen med løsningsforslag, værktøjer samt ressourcer uanset omfanget af opgaven. Dette kunne fx være: Ledelsesrapportering, konsolidering, Executive Interim og outsourcing, risikostyring og regnskabsafslutning. Læs mere om vores ydelser her: inforevision.dk/interim/

  #inforevision #mereendrevision #interim
  ... Se mereSe mindre

  1 week ago

  HAR I BRUG FOR MERE END BLOT RÅDGIVNING?

inforevisions Interim tilbyder skræddersyede løsninger, der designes til at styrke lige netop din virksomhed. Vores team af specialister står klar til at hjælpe jer videre i processen med løsningsforslag, værktøjer samt ressourcer uanset omfanget af opgaven. Dette kunne fx være: Ledelsesrapportering, konsolidering, Executive Interim og outsourcing, risikostyring og regnskabsafslutning. Læs mere om vores ydelser her: https://inforevision.dk/interim/

#inforevision #mereendrevision #interim

  Genveje