Tag en spændende uddannelse i et ungt miljø med masser af muligheder.
Er du til tal og mennesker?

Hvert år udvælger vi 5-7 ambitiøse og dygtige trainees til vores to-årige uddannelse i revision. Her bliver du en del af et ungt og aktivt studiemiljø og arbejdsfællesskab med mange muligheder.

Vi ansætter i årgangshold, der følges ad i uddannelsen. Ved siden af det daglige arbejde og den interne uddan­nelse læser du HD to aftener om ugen.

Din udviklingskurve stiger nærmest lodret fra dag ét, så du skal være skarp og engageret. Vi kvitterer med en god løn, markante lønstigninger og en bærbar PC. Vi betaler også HD-studiet, som har en værdi af 200.000 kroner. Frem for alt giver vi dig et solidt fagligt og socialt fundament for resten af dit arbejdsliv.

Sådan bliver du revisortrainee

Typisk ansætter vi traineeprofiler, der står for eller netop har afsluttet en HHX. Du kan også have en gymnasial baggrund suppleret med en fagpakke.

Vi lægger stor vægt på standpunkts- og eksamensresultater. Mindstemålet er gode karakterer i relevante fag som matematik, virksomhedsøkonomi og afsætning på A- eller B-niveau.

En del af holdet

Vi gør os umage for at give dig en god start med en grundig introduktion til arbejdet og fællesskabet i inforevision. Fx deler du kontor med en personlig mentor, som hjælper og vejleder dig i det daglige. I løbet af den første måned tager alle trainees også på weekendtur til Marienlyst. Du vil opleve, at du hurtigt bliver en del af holdet.

Aktiviteter for trainees:

  • Før 1. arbejdsdag: Eftermiddagsmøde og fælles middag med nuværende trainees
  • Den 1. arbejdsdag: Workshop om overgangen til arbejdslivet, personlige værdier og kulturen i inforevision
  • I løbet af 1. måned: Weekendtur for trainees
  • Hvert år: Medarbejderudviklingssamtale (MUS)
  • De første 2 år: Coachingsamtaler om personlig trivsel og faglig udvikling
  • Løbende: Sociale arrangementer

Mød vores trainees

Mia Helene Aundrup

Mia Helene Aundrup er 20 år og trainee. Hun er opvokset i Farum og bor nu på Amager. Efter gymnasiet søgte Mia kun én trainee-stilling, og det var i inforevision. Mia gør ikke noget halvt. Hendes fremtidsplan er at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor.

Simon Jul

Simon Jul er 20 år og trainee. Han kommer fra Århus, men er flyttet til København for at uddanne sig i inforevision. Simon har dyrket eliteidræt i mange år og stortrives med mål, udfordringer og resultater. Hans fremtidsplan er at blive statsautoriseret revisor.

Emil Villum Nygaard

Emil Villum Nygaard er 21 år og trainee. Han er opvokset i Søborg, hvor han også bor i lejlighed med sin kæreste. Emil har siden 3.g på HHX vidst, at han ville være revisor.

Se filmen & lær os at kende

Ansøgning og ansættelse

Vi begynder at rekruttere trainees et helt år før ansættelsesstart og tager løbende stilling til de ansøgninger, vi får ind. Derfor får du hurtigt svar, når du skriver til os.

Ansøgning med CV og relevant dokumentation sendes pr. mail til info@inforevision.dk eller via formularen.
Følg os på facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

”JEG GIDER HVERKEN EJE ELLER DRIVE EN VIRKSOMHED, DER IKKE ER 100 % I ORDEN”

Corona-lukningen af Danmarks grænser har ramt hotelbranchen benhårdt, men på det farverige Copenhagen Downtown Hostel har skarpe budgetter, goodwill i banken og et samarbejde med inforevision givet ro på den økonomiske bagsmæk. Forventningen er at være tilbage i plus i 2022. Læs hele casen her: inforevision.dk/bliv-kunde/kundecases/copenhagen-downtown-hostel/

#inforevision #mereendrevision #virksomhedsdoktor
... Se mereSe mindre

2 weeks ago

”JEG GIDER HVERKEN EJE ELLER DRIVE EN VIRKSOMHED, DER IKKE ER 100 % I ORDEN” 

Corona-lukningen af Danmarks grænser har ramt hotelbranchen benhårdt, men på det farverige Copenhagen Downtown Hostel har skarpe budgetter, goodwill i banken og et samarbejde med inforevision givet ro på den økonomiske bagsmæk. Forventningen er at være tilbage i plus i 2022. Læs hele casen her: https://inforevision.dk/bliv-kunde/kundecases/copenhagen-downtown-hostel/

#inforevision #mereendrevision #virksomhedsdoktor

MORGENMØDE: TRÆNGER DIT ØKONOMISYSTEM TIL FORNYELSE?

Overvejer I at opgradere eller udskifte jeres økonomisystem? Så start dagen på den gode måde med croissanter og en introduktion til økonomisystemet Dynamics 365 Business Central. Det sker til morgenmøde hos inforevision i Søborg onsdag d. 23. september fra kl. 8.30. Alle er velkomne, men der er begrænset pladser, så det er ”først til mølle”. Du tilmelder dig lige her: inforevision.dk/viden/arrangementer/introduktion-til-business-central-og-infoscan/

#inforevision #mereendrevision #erpsystem
... Se mereSe mindre

3 weeks ago

MORGENMØDE: TRÆNGER DIT ØKONOMISYSTEM TIL FORNYELSE?

Overvejer I at opgradere eller udskifte jeres økonomisystem? Så start dagen på den gode måde med croissanter og en introduktion til økonomisystemet Dynamics 365 Business Central. Det sker til morgenmøde hos inforevision i Søborg onsdag d. 23. september fra kl. 8.30. Alle er velkomne, men der er begrænset pladser, så det er ”først til mølle”. Du tilmelder dig lige her: https://inforevision.dk/viden/arrangementer/introduktion-til-business-central-og-infoscan/

#inforevision #mereendrevision #erpsystem

VI HEJSER FLAGET FOR DENNIS, LINE, MORTEN, MARIANNE, METTE, SHPEND & SIMONE

Tilsammen kan disse syv mennesker i dag fejre 85-års (!) jubilæum hos inforevison. Det er en særlig dag, og vi er stolte over, at have skabt en succesfuld arbejdsplads og virksomhedskultur, hvor både medarbejdere - og kunder - ønsker at blive. År efter år. For Dennis’ vedkommende er det i dag hele 25 år siden han trådte ind over dørtærsklen til inforevision. Line, Morten, Marianne, Mette, Shpend og Simone har været hos os i 10 år. Tak for Jer! Vi håber på mange flere år endnu.

#inforevision #mereendrevision #virksomhedsdoktor
... Se mereSe mindre

3 weeks ago

Comment on Facebook

Stort tillykke Dennis Deis, husker stadig første gang vi mødtes på HD1.del dagen inden vi skulle starte hos Info, synes ikke ligefrem du var den klassiske revisor med din dødsmetal t-shirt på, men det har du nu heller aldrig været, og det er positivt ment! Tillykke med dagen min ven, og tillykke til alle dine kollegaer 😘

Stort TILLYKKE

Genveje