Tag en spændende uddannelse i et ungt miljø med masser af muligheder.
Er du til tal og mennesker?

Hvert år udvælger vi 5-7 ambitiøse og dygtige trainees til vores to-årige uddannelse i revision. Her bliver du en del af et ungt og aktivt studiemiljø og arbejdsfællesskab med mange muligheder.

Vi ansætter i årgangshold, der følges ad i uddannelsen. Ved siden af det daglige arbejde og den interne uddan­nelse læser du HD to aftener om ugen.

Din udviklingskurve stiger nærmest lodret fra dag ét, så du skal være skarp og engageret. Vi kvitterer med en god løn, markante lønstigninger og en bærbar PC. Vi betaler også HD-studiet, som har en værdi af 200.000 kroner. Frem for alt giver vi dig et solidt fagligt og socialt fundament for resten af dit arbejdsliv.

Sådan bliver du revisortrainee

Typisk ansætter vi traineeprofiler, der står for eller netop har afsluttet en HHX. Du kan også have en gymnasial baggrund suppleret med en fagpakke.

Vi lægger stor vægt på standpunkts- og eksamensresultater. Mindstemålet er gode karakterer i relevante fag som matematik, virksomhedsøkonomi og afsætning på A- eller B-niveau.

En del af holdet

Vi gør os umage for at give dig en god start med en grundig introduktion til arbejdet og fællesskabet i inforevision. Fx deler du kontor med en personlig mentor, som hjælper og vejleder dig i det daglige. I løbet af den første måned tager alle trainees også på weekendtur til Marienlyst. Du vil opleve, at du hurtigt bliver en del af holdet.

Aktiviteter for trainees:

  • Før 1. arbejdsdag: Eftermiddagsmøde og fælles middag med nuværende trainees
  • Den 1. arbejdsdag: Workshop om overgangen til arbejdslivet, personlige værdier og kulturen i inforevision
  • I løbet af 1. måned: Weekendtur for trainees
  • Hvert år: Medarbejderudviklingssamtale (MUS)
  • De første 2 år: Coachingsamtaler om personlig trivsel og faglig udvikling
  • Løbende: Sociale arrangementer

Mød vores trainees

Mia Helene Aundrup

Mia Helene Aundrup er 20 år og trainee. Hun er opvokset i Farum og bor nu på Amager. Efter gymnasiet søgte Mia kun én trainee-stilling, og det var i inforevision. Mia gør ikke noget halvt. Hendes fremtidsplan er at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor.

Simon Jul

Simon Jul er 20 år og trainee. Han kommer fra Århus, men er flyttet til København for at uddanne sig i inforevision. Simon har dyrket eliteidræt i mange år og stortrives med mål, udfordringer og resultater. Hans fremtidsplan er at blive statsautoriseret revisor.

Emil Villum Nygaard

Emil Villum Nygaard er 21 år og trainee. Han er opvokset i Søborg, hvor han også bor i lejlighed med sin kæreste. Emil har siden 3.g på HHX vidst, at han ville være revisor.

Se filmen & lær os at kende

Ansøgning og ansættelse

Vi begynder at rekruttere trainees et helt år før ansættelsesstart og tager løbende stilling til de ansøgninger, vi får ind. Derfor får du hurtigt svar, når du skriver til os.

Ansøgning med CV og relevant dokumentation sendes pr. mail til info@inforevision.dk eller via formularen.
Følg os på facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

SPORSKIFTE: FRA C5 TIL MICROSOFT DYNAMICS 365

Med Microsofts udfasning af C5 har virksomheden Dyrlund Sørensen A/S med hjælp fra infoit skiftet økonomisystem. Valget er faldet på afløseren, Microsoft Dynamics 365 Business Central, som hjælper virksomheden med bl.a. sagsstyring og elektronisk fakturering. Men det var ikke bare Plug’n Play.

Læs hele kundehistorien her: inforevision.dk/..

#inforevision #mereendrevision #erpsystem #virksomhedsdoktor
... Se mereSe mindre

4 days ago

SPORSKIFTE: FRA C5 TIL MICROSOFT DYNAMICS 365 Med Microsofts udfasning af C5 har virksomheden Dyrlund Sørensen A/S med hjælp fra infoit skiftet økonomisystem. Valget er faldet på afløseren, Microsoft Dynamics 365 Business Central, som hjælper virksomheden med bl.a. sagsstyring og elektronisk fakturering. Men det var ikke bare Plug’n Play. Læs hele kundehistorien her: https://inforevision.dk/.. #inforevision #mereendrevision #erpsystem #virksomhedsdoktor

UDNYT MICROSOFT DYNAMICS MANGE MULIGHEDER

Med ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 kan alle virksomhedens processer samles i ét system. Vidste du, at man fx kan integrere Business Central i Outlook? Her kan eksempelvis sælgere oprette ordrer og udsøge fakturaer direkte fra Outlook, hvor kontaktfladen til kunden oftest er. Der er mange muligheder, og vi kan hjælpe dig med at få et samlet overblik over alle de data, der ligger gemt i din virksomheds it-systemer.

Læs mere her: inforevision.dk/it/erp-systemer/

#inforevision #mereendrevision #erpsystem
... Se mereSe mindre

6 days ago

UDNYT MICROSOFT DYNAMICS MANGE MULIGHEDER Med ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 kan alle virksomhedens processer samles i ét system. Vidste du, at man fx kan integrere Business Central i Outlook? Her kan eksempelvis sælgere oprette ordrer og udsøge fakturaer direkte fra Outlook, hvor kontaktfladen til kunden oftest er. Der er mange muligheder, og vi kan hjælpe dig med at få et samlet overblik over alle de data, der ligger gemt i din virksomheds it-systemer. Læs mere her: https://inforevision.dk/it/erp-systemer/ #inforevision #mereendrevision #erpsystem

MØD SIMON

Simon Høgenhav er pr. 1. juli ansat som associeret partner og statsautoriseret revisor hos inforevision. Simon har mere end tyve års erfaring som revisor, hvor de sidste mange år har været med dedikeret fokus på den ejerledede virksomhed i SMV-segmentet.

Læs mere om Simon her: inforevision.dk/om-os/partnere/

#inforevision #mereendrevision #partnerselskab
... Se mereSe mindre

2 weeks ago

MØD SIMON Simon Høgenhav er pr. 1. juli ansat som associeret partner og statsautoriseret revisor hos inforevision. Simon har mere end tyve års erfaring som revisor, hvor de sidste mange år har været med dedikeret fokus på den ejerledede virksomhed i SMV-segmentet. Læs mere om Simon her: https://inforevision.dk/om-os/partnere/ #inforevision #mereendrevision #partnerselskab

Comment on Facebook MØD SIMON Simon ...

Velkommen Simon 👋🏼

Velkommen til 😀

Genveje