Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


infotransactions tilbyder komplet finansiel rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder

infotransactions

infotransactions arbejder med køb, salg og værdioptimering af virksomheder. Vi dækker hele processen fra start til slut og fungerer som rådgivere på både købs- og salgssiden.

Virksomhedsejere og kapitalfonde

Vores kunder tæller både private virksomhedsejere samt danske og udenlandske kapitalfonde. Dem betjener vi med et team af erfarne, tværfaglige konsulenter og partnere, der tager aktiv del i arbejdet med at strukturere og gennemføre sagerne.

Håndplukkede projektdeltagere

infotransactions er en del af revisions- og konsulenthuset inforevision. Det betyder bl.a., at vi kan håndplukke vores projektdeltagere blandt 130 medarbejdere, som repræsenterer en bred vifte af kompetencer og ekspertise.

Garant for en smidig proces

En systematisk, analytisk og veltilrettelagt proces resulterer i bedre vilkår og et mere smidigt forløb, som alle involverede parter kan være tilfredse med. Det er den proces, infotransactions står som garant for.

Kunderne siger

“Hurtig reaktion og virksomhedsforståelse, bedre prissætning og performance samt et godt omdømme er blandt årsagerne til, at det i dag er infotransactions, der bliver ringet til, når der er brug for assistance.

infotransactions har en evne til at få os til at føle, at vi er deres eneste kunde. Der er altid tid til en hasteanalyse, og der er altid en dyb forståelse for vores forretning og vores behov.”

Carlos Christensen, CEO, Connected Wind Services A/S (CWS)

Kontakt infotransactions

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk

    Genveje