Mød dine kollegaer

Mathias Zangenberg

Revisor, ansat i inforevision siden 2019

Jeg arbejder i et motiverende miljø med passionerede kollegaer, der sætter den faglige stolthed i højsædet. Her er stort fokus på individet. Jeg er i høj grad med til at forme min hverdag, og i min personlige og faglige udvikling bliver jeg mødt med muligheder frem for begrænsninger. Den flade organisationsstruktur betyder, at vi kommunikerer i øjenhøjde med både kunder og kollegaer, og der er altid rum for kompetent sparring – uanset niveau. Det er vigtigt for mig. I det hele taget bliver trivsel og fællesskab prioriteret højt i inforevision, og jeg har tætte relationer til mange kollegaer, både i og udenfor arbejdstiden.

Mette Schüsler

Revisor, HD, ansat i inforevision siden 2010

Lige siden jeg kom til inforevision, har jeg følt mig set, hørt og sat pris på af både kollegaer og ledere. Jeg har altid haft mulighed for at udvikle mig og blive udfordret på nye områder i mit eget tempo. Grå og kedelige er nok det sidste, vi er. Jeg oplever sjældent en dag, hvor der ikke bliver grinet, og her er så mange forskellige personligheder. Og selvom vi godt kan være lidt nørdede i forhold til revisorfaget, så handler vores hverdag først og fremmest om mennesker – både i form af kollegaer og kunder.

I 2010 var vi et hold på syv elever, der begyndte samtidig. Fem af os er her stadig, og det er nok især uhøjtideligheden og hjælpsomheden, der har gjort, at jeg aldrig har haft lyst til at skifte arbejdsplads. Der er stort set altid rum til lidt sjov, og lige meget hvilket niveau man er på, er alle døre åbne, hvis man har brug for hjælp og sparring. For mig er det vigtigt at være på en arbejdsplads med et godt, sundt, sjovt og socialt arbejdsmiljø, og hvor kollegaerne interesserer og bekymrer sig for hinanden. Det oplever jeg her i inforevision.

Christian Lindquist

Cloud- og Infrastrukturspecialist, ansat i inforevision siden 2018

inforevision og min afdeling får mig til at føle mig anerkendt og værdifuld, både fagligt og socialt. Der er stort fokus på medarbejderudvikling, og det er vigtigt for mig. Jeg er sulten efter at lære mere og blive bedre indenfor mit fag. Fx har jeg netop været på et Microsoft365-kursus med tilhørende eksamen/certificering, og det har været meget motiverende for mig. Jeg er vokset fagligt og har fået ny viden, som jeg kan udnytte i kommende kundeprojekter.

Jeg begyndte som elev i inforevision i 2017 og tog hele min uddannelse som datatekniker med speciale i infrastruktur her. Bagefter blev jeg fastansat. Fra dag ét har jeg følt mig som en medspiller og har fået spændende opgaver. Vi går meget op i, at nye medarbejdere får en god velkomst og bliver introduceret til hele huset, så de kommer godt ind i tingene fra start, og vi står altid klar til at hjælpe og sparre med hinanden. Det gør os fagligt stærke og skaber nogle gode relationer.

Det sociale spiller en kæmpe rolle. Jeg går altid glad på arbejde, fordi jeg kommer fantastisk godt ud af det med mine kolleger. Relationerne bliver også holdt ved lige igennem de mange hyggelige, sjove og festlige begivenheder, som inforevision tilbyder medarbejdere – og der er mange 😊

Mød flere medarbejdere hos inforevision