Er du til tal og mennesker?

Tag en spændende uddannelse i et ungt miljø med masser af muligheder.

Hvert år udvælger vi 7-10 ambitiøse og dygtige trainees til vores to-årige uddannelse i revision. Her bliver du en del af et ungt og aktivt studiemiljø og arbejdsfællesskab med mange muligheder.

Vi ansætter i årgangshold, der følges ad i uddannelsen. Ved siden af det daglige arbejde og den interne uddan­nelse læser du HD to aftener om ugen.

Din udviklingskurve stiger nærmest lodret fra dag ét, så du skal være skarp og engageret. Vi kvitterer med en god løn, markante lønstigninger og betalt HD-studie, som har en værdi af ca. 200.000 kroner. Frem for alt giver vi dig et solidt fagligt og socialt fundament for resten af dit arbejdsliv.

 

Sådan bliver du revisortrainee

Typisk ansætter vi traineeprofiler, der står for eller netop har afsluttet en HHX. Du kan også have en anden baggrund, der kvalificerer dig til at blive optaget på HD 1. del.

Vi skal bruge dine års- eller eksamenskarakterer, fordi vi gerne vil have en idé om dit generelle faglige niveau. Pyt med, at det måske er gået skidt til en eksamen. Vi interesserer os for helhedsindtrykket. Er du en, der peaker ved eksamen, eller er du til det lange seje træk året igennem?

En del af holdet

Vi gør os umage for at give dig en god start med en grundig introduktion til arbejdet og fællesskabet i inforevision. Fx deler du kontor med en personlig mentor, som hjælper og vejleder dig i det daglige. I løbet af den første måned tager alle trainees også på weekendtur i luksussommerhus. Du vil opleve, at du hurtigt bliver en del af holdet.

Aktiviteter for trainees:

 • Før 1. arbejdsdag: Eftermiddagsmøder med LinkedIn oplæg og fælles middag med nuværende trainees
 • Den 1. arbejdsdag: Workshop om overgangen til arbejdslivet, personlige værdier og kulturen i inforevision
 • I løbet af 1. måned: Weekendtur for trainees
 • Hvert år: Medarbejderudviklingssamtale (MUS)
 • De første 2 år: Coachingsamtaler om personlig trivsel og faglig udvikling
 • Løbende: Sociale arrangementer
Læs mere om arbejdspladsen

Sådan bliver du revisortrainee

Som ung er det et stort spring at begynde som trainee. Vi gør os umage for at forstå det spring og være skarpe på, hvad der tiltrækker og motiverer de unge.

De revisortrainees, vi typisk ansætter i inforevision, står for at skulle afslutte eller har netop afsluttet en HHX. Du kan også have en gymnasial baggrund suppleret med en fagpakke.

Vi skal bruge dine års- eller eksamenskarakterer, fordi vi gerne vil have en idé om dit generelle faglige niveau. Pyt med, at det måske er gået skidt til en eksamen. Vi interesserer os for helhedsindtrykket. Er du en, der peaker ved eksamen, eller er du til det lange seje træk året igennem?

Vi tilbyder

 • Introprogram og internt uddannelsesforløb
 • Betalt HD-studie, bøger, laptop og tid til skole
 • Tidlig kundekontakt og ansvar
 • God løn og netværk på alle niveauer
 • Personlig mentor og løbende coaching
 • Fællesskab og masser af plads til grin

Du har

 • HHX eller en tilsvarende uddannelse, så du kan begynde på HD 1. del, når du starter hos os
 • En faglig stærk baggrund i de fag, der er direkte relevante for revision, fx dansk, matematik og virksomhedsøkonomi
 • Lyst til at arbejde med både tal og mennesker
 • Mod på udfordringer, udvikling og samarbejde

Mød vores trainees

Emilia Kjøller Boesen

Emilia har altid vidst, at hun ville beskæftige sig med både tal og mennesker. Derfor er revisionsfaget et bevidst valg. Hverdagen er travl, men Emilia har fundet en god balance, der giver plads til både træning og de mennesker, der betyder noget for hende.

Læs portrættet med Emilia

Oliver Løcke Myrup

Det betyder meget for Oliver, at hans arbejde gør en forskel, men det er også afgørende, at han føler sig godt tilpas. I inforevision kan han godt lide, at ingen er for gode til at hjælpe andre, og at han som trainee er en del af holdet, uden at han bliver mødt med urimelige forventninger.

Læs portrættet med Oliver

Rasmus Nielsen Qvist

Rasmus interesserer sig for at skabe tillidsfulde relationer mellem mennesker. Derfor passer revisorfaget ham godt. “Man er en rådgiver og kundens økonomiske sparringspartner,” siger han. Efter gymnasiet var Rasmus ikke klar til 3-5 år på skolebænken fuld tid, så uddannelsen som revisortrainee er som skræddersyet. Her kan han kombinere arbejde og studier.

Læs portrættet med Rasmus

“Som ung er det et stort spring at begynde som trainee. Fra den ene dag til den anden bliver man voksen med et teambaseret fuldtidsarbejde, kundekontakt og ansvar, og ens udvikling eksploderer både fagligt og personligt. Vi gør os umage for at forstå det spring og være skarpe på, hvad der tiltrækker og motiverer de unge, når de lander hos os.”

Ea, HR Konsulent i inforevision