Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Tilfredse kunder og langvarige kundeforhold baseret på faglighed og tillid er afgørende for os.

Kundetilfredshed

Figur, der viser kundetilfredsheden i inforevision

Sådan svarer kunderne, når vi spørger, om vi lever op til deres forventninger (2019).

inforevisions seneste måling af kundetilfredsheden er præget af en høj svarprocent og mange konstruktive tilbagemeldinger. Det hjælper os med at gøre det endnu bedre.

Overordnet viser målingen, at hovedparten af vores kunder oplever, at vi lever op til deres forventninger. Samtidig kan vi se, at vi skal forbedre vores serviceleverance på en række specifikke områder.

På den baggrund har vi sat en række nye tiltag i værk, der skal adressere de punkter, der er blevet peget på, og generelt skal styrke tilfredsheden blandt vores kunder.

Kundeforhold baseret på faglighed og tillid

Tilfredse kunder og langvarige kundeforhold baseret på faglighed og tillid er afgørende for os. Derfor glæder vi os over, at tre ud af fire kunder svarer, at de helt sikkert vil fortsætte samarbejdet med inforevision, og at hele 70% aktivt anbefaler inforevision i deres netværk.

Høj svarprocent giver stærkt afsæt

Næsten hver tredje adspurgte har svaret på undersøgelsen. Det er en overraskende høj svarprocent, når man sammenligner med andre målinger af denne type, og det giver os et endnu bedre afsæt for løbende at udvikle og styrke vores service og ydelser til kunderne.

“De svarer altid tilbage, enten på mail eller per telefon.”

Kvalitetsprogram sikrer fokus på leverancen

Målinger af kundetilfredsheden indgår som en vigtig del af inforevisions kvalitetsprogram. Det betyder blandt andet, at vi løbende måler på, om vi lever op til kundernes forventninger, så vi derigennem sikrer et konstant fokus på at levere revisions- og konsulentydelser til den aftalte tid og af høj kvalitet.

”70% anbefaler aktivt inforevision i deres netværk”

Kundecases
Vores ydelser
Kontakt inforevision

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk

    Genveje