Vores kunder er især tilfredse med den personlige kemi, revisors dygtighed, kendskab til kundens virksomhed og overholdelse af aftaler.

Kundetilfredshed

Kundetilfredsheden i inforevision er tilfredsstillende. Vores seneste undersøgelse viser en tæt sammenhæng mellem kundernes forventninger og dét, inforevision leverer.

93% er tilfredse eller meget tilfredse

85 kunder har deltaget i undersøgelsen. 93 % er tilfredse eller meget tilfredse. De peger bl.a. på den personlige kemi i samarbejdet, revisors faglige dygtighed, kendskabet til kundens virksomhed og overholdelse af aftaler som kvaliteter, de er særligt tilfredse med i samarbejdet.

Også forhold som hurtig respons på henvendelser, faste kontaktpersoner og viljen til at gøre en ekstra og uopfordret indsats for kundens skyld sætter yderst positive aftryk i resultaterne.

Kundernes forventninger matcher vores leverancer

I undersøgelsen har kunderne først svaret på, hvor meget eller hvor lidt forskellige parametre betyder for deres valg af revisionsfirma. Dernæst har de svaret på, hvor tilfredse de er med inforevision på de samme parametre. Og resultaterne viser altså en tæt sammenhæng mellem kundernes præferencer og dét, inforevision leverer.

Vores ydelser
Kundecases
Book et møde med inforevision

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk


Genveje