Covid-19 Rådgivning om kompensationsordninger

Få besked når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked når vi publicere
nyt indhold der er aktuelt for dig.

Jeg acceptérer


Organisation

Fortællingen om inforevision begynder med en håndfuld ildsjæle, der i 1986 grundlagde en lille revisionsvirksomhed i en nedlagt kirke i Lyngby.

Stærk faglighed, tæt kundekontakt og ligeværdigt samarbejde

Dengang var det fælles fundament en stærk faglighed, en tæt kundekontakt og et ligeværdigt samarbejde, og det har vist sig at være et særdeles bæredygtigt grundlag. Den dag i dag præger det hverdagen i inforevision i forhold til såvel kunder som kollegaer.

Mindre og mellemstore virksomheder er kernen

inforevision vil være den foretrukne samarbejdspartner for mindre og mellemstore virksomheder. Vi gør hver dag vores bedste for at levere anvendelige og fremadrettede ydelser af høj kvalitet og en rådgivning, der er engageret, ansvarlig og forståelig.

Stærke medarbejdere i en sund organisation

Kvalitet og service i inforevision baserer sig på veluddannede medarbejdere i en homogen og velstruktureret organisation, kombineret med et stærkt netværk af mangeårige samarbejdspartnere.

Det hele menneske er i centrum

Vi mener, at vores åbne, rummelige og uhøjtidelige virksomhedskultur, hvor kunden og det hele menneske er i centrum, giver arbejdsglæde og de bedste muligheder for udvikling.

Et stærkt netværk til gavn for kunderne

inforevision er et revisions- og konsulenthus med stærke specialistkompetencer. Derudover har vi tætte samarbejdsrelationer med f.eks. advokater, banker og specialister inden for HR. De leverer den samme høje kvalitet, vi selv ønsker at stå for. På den måde bliver vores professionelle netværk en berigende ekstra kompetence til gavn for vores kunder.

Vi er overfor vores kunder, som vi er overfor hinanden: Professionelle, engagerede, hjælpsomme og uhøjtidelige.

Engagerede

Vi involverer os, leverer personlig service og er løsningsorienterede.

Professionelle

Vi sætter en ære i at have styr på tingene og orden i penalhuset.

Hjælpsomme

Vi deler vores viden, er nysgerrige og finder mening i at stille op for andre.

Uhøjtidelige

Vi møder hinanden og kunder i øjenhøjde på en uformel måde.

Medarbejder statements
Mia Helene Aundrup, revisor, ansat i inforevision siden 2017
Hvis du vil være revisor, skal du have matematisk forståelse, men man vokser lynhurtigt med opgaven, og du behøver ikke at kunne alt 100 %, før du starter. Men du skal virkelig have viljen til at udvikle dig både fagligt og personligt, og inforevision gør meget ud af at forklare, hvad der skal til, for at du kan begå sig på en arbejdsplads med påklædning, opførsel osv. Det skal man være klar til.
Simon Juul, revisor, ansat i inforevision siden 2017
inforevision skiller sig meget ud i forhold til andre revisionsvirksomheder. Først og fremmest bliver du ikke mødt med en test, så snart du træder ind ad døren. Det gør mange af de andre revisionshuse, men her i inforevision kommer mennesket først – og derpå kommer fagligheden. Det får mig til at føle mig værdsat, og det giver mig lyst til at blive en time længere og yde noget ekstra. Det er vigtigt for mig.
Anette Mikkelsen, økonomichef, ansat i inforevision siden 1987
Da jeg begyndte i inforevision, var planen at arbejde som revisor, men undervejs opstod der andre, spændende muligheder for mig, og det er jeg glad for. inforevison står aldrig stille. Vi er altid i udvikling, og det gør det til en spændende, udfordrende og fleksibel arbejdsplads. Der er aldrig langt fra gulv til top, og vores omgangsform er uhøjtidelig, men seriøs. Det passer godt til mig.
Vores ydelser
Kundecases
Medarbejdere
140
Kunder
3100
Omsætning
+120 mio
Etableringsår
1986
Vækst pr. år.
10 %

Genveje