Vi tænker i hele løsninger og ved, hvordan man omsætter it-systemer til værktøjer, der understøtter din forretning.

Specialiseret rådgivning og it-service

infoit yder rådgivning om it og leverer it-ydelser til mindre og mellemstore virksomheder i en række forskellige brancher.

Vi servicerer og leverer tilpasninger til økonomisystemer og til rapporterings- og Business Intelligence-løsninger, og vi sørger for fleksibel og uhindret adgang via cloud-løsninger.

Vi gør det nemt at håndtere it

Vores fokus er Microsoft Dynamics NAV, og vi hjælper med alt fra projektstyring, indkøb og levering til implementering og hosting.

Vores ambition er at gøre det nemt og enkelt for virksomheder at håndtere deres økonomi- og informationssystemer, og vi har i dag ca. 250 kunder med en hovedvægt inden for service- og detailbranchen.

Rådgivning om it kombinerer faglighed og forretningsindsigt

Vores medarbejdere har alle en økonomisk eller it-faglig uddannelse bag sig. Tilsammen udgør vi et dynamisk team med en stærk kombination af teknisk indsigt og forretnings- og regnskabsmæssig forståelse. Vi tænker i hele løsninger og forstår, hvordan man omsætter it-systemer til værktøjer, der understøtter din forretning.

Book et møde med infoit

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk


+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje