Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Vi tænker i hele løsninger og ved, hvordan man omsætter it-systemer til værktøjer, der understøtter din forretning.

Økonomisystemer og konsulentassistance

infoit supporterer de mindre og mellemstore virksomheder.

Vores udgangspunkt er økonomisystemer, hvor vi assisterer med løsninger fra licens, implementering, udvikling, support og drift. Vores samarbejdspartnere er erfarne og løsningsorienterede med kundens behov som omdrejningspunkt.

Vi har fokus på automatisering af hele eller dele af processerne i økonomifunktionen, og understøtter at kundernes medarbejdere skal bruges rigtigt, og mindre og mindre på trivielle opgaver som teknologi kan løse hurtigere og bedre.

Cloud, hosting og brugersupport

Vi leverer cloud- og outsourcing, og mener at mindre og mellemstore virksomheder bør orientere sig mod samarbejdspartnere, der kan servicere deres IT-løsninger via cloudplatforme; enten i form af hostede løsninger eller på nogle af de større cloudplatforme som f.eks. Microsoft 365 – det gør vi.

Vores IT support team sikrer, at vi udover økonomifunktionens løsninger, også servicerer virksomheden med it konsulentassistance og support indenfor Microsoft Windows og Office 365, sikkerhed, support til brugere, samt opsætning og vedligehold af PC’ere.

Kontakt infoit

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk

    Genveje