Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


inforevision har 21 partnere og 1 associeret partner. Se, hvem de er, og hvad de hver især har som fokusområder.

Flemming Andreasen

Managing partner, statsautoriseret revisor

Som managing partner i inforevision varetager Flemming den daglige ledelse og økonomistyring ved siden af sin kundeportefølje. Han har mange års erfaring med økonomisk rådgivning, køb og salg af virksomheder samt revision i større koncerner.

Flemming er født og opvokset på Bornholm og bor i dag i Gentofte med hustru og har to voksne børn. I sin fritid spiller han badminton og står gerne på ski samt spiller golf. Det bliver også til lidt lystfiskeri efter havørred.

+45 21 71 99 87
fa@inforevision.dk

Per Jensen

Partner, statsautoriseret revisor

Per har stor erfaring med revision af ejerledede virksomheder, herunder personlige virksomheder. Han er desuden en engageret samarbejdspartner, når det gælder specifikke forhold i og omkring virksomheden – f.eks. løbende ledelsesrådgivning, økonomistyring, selskabsstruktur og generationsskifte.

Privat er Per født og opvokset i Nordjylland, og bor i dag nord for København sammen med Mette. Udover familien bruger han gerne tid på golf, hus og have.

+45 21 71 99 67
pj@inforevision.dk

Simon Morthorst

Partner, statsautoriseret revisor

Simons primære fokus er revision og økonomisk rådgivning i handels- og servicevirksomheder. Simon har stor erfaring med generationsskifte, køb og salg af virksomheder samt håndtering af revision af større koncerner. Desuden er Simon afdelingsleder og medlem af inforevisions specialistfunktion Rekonstruktion.

Privat bor Simon i Vedbæk sammen med sin kone Charlotte og deres tre børn. Når der er tid, kommer fodboldstøvlerne frem, og ellers følger han gerne de professionelle spillere i Parken.

+45 21 71 99 40
st@inforevision.dk

Søren Moesgaard

Partner, statsautoriseret revisor, HR-direktør

Søren har stor erfaring med revision og økonomisk rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder, herunder særligt rådgivning om omstruktureringer og virksomhedsetableringer. Internt er Søren HR-direktør og medlem af inforevisions forretningsledelse.

Søren er fra Hillerød og bor i dag i Frederikssund med Lone og deres to børn. I sin fritid spiller han golf og løber gerne en tur. Derudover dyrker han sin interesse for fodbold - dog mest fra tilskuerpladserne.

+45 21 71 99 08
sm@inforevision.dk

Tore Kolby

Partner, statsautoriseret revisor

Tore har stor erfaring i rådgivning, revision og regnskab med fokus på mindre og mellemstore virksomheder samt koncerner. Her rådgiver han bl.a. om økonomistyring og selskabsstruktur og om køb og salg af virksomheder.

Internt er Tore medlem af inforevisions forretningsledelse, han deltager i produktudvikling og fungerer som teamleder for et af inforevisions revisionsteams.

Tore er født og opvokset i København og bor i dag i Birkerød med hustru og to børn. I sin fritid spiller han golf og squash og bruger en gang imellem tid i fitnesscenteret.

+45 29 66 33 83
tok@inforevision.dk

Sten Pedersen

Partner, statsautoriseret revisor

Sten har i 35 år beskæftiget sig med revision, regnskab og rådgivning – heraf godt 20 år som statsautoriseret - og med en bred kundeportefølje har han indgående erfaring med rådgivning i SMV-segmentet.

Sten stortrives i den personlige og tætte kontakt med kunderne og lægger vægt på at gå til opgaverne med et positivt mindset og fokus på potentialer og fremtidssikre løsninger. Internt i inforevision er Sten leder af den ene af firmaets tre revisionsafdelinger.

Privat bor Sten i Lyngby med sin hustru, Birgitta, og den yngste af deres tre store børn. Sten er passioneret løber med adskillige marathons og længere trailløb i ind- og udland på cv’et. Ved siden af løb, rejser og samvær med gode venner nyder Sten at slappe af med Birgitta og resten af familien i deres hyggelige lille stråtækte idyl på Falster.

+45 21 71 99 56
sp@inforevision.dk

Ulrik Christensen

Partner, statsautoriseret revisor

Ulrik har mange års erfaring med revision, regnskab og økonomisk rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder og deres ejerledere. Ulrik har særlig ekspertise indenfor investeringsejendomme, omstrukturering og rekonstruktion. Internt er Ulrik afdelingsleder for en af firmaets revisionsafdelinger og medansvarlig for specialistfunktionen Rekonstruktion.

Ulrik er fra Aalborg og bor i dag i Lynge med Marianne og deres to børn. I sin fritid dyrker Ulrik motionsløb og spiller fodbold.

+45 21 71 99 53
uc@inforevision.dk

Vibeke Düring Reyes Jensen

Partner, statsautoriseret revisor

Vibekes speciale er revision og rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder, ofte ejerledede, og i sin portefølje har hun desuden en vifte af internationale kunder.

I inforevision er Vibeke ansvarlig for den faglige afdeling, herunder kvalitetsstyring, og hun har i mange år været stærkt engageret i at sikre udvikling og kvalitet i hele revisorbranchen. Siden efteråret 2022 har Vibeke bl.a. siddet i bestyrelsen for FSR Danske Revisorer, og i perioden 2008-2022 har hun været medlem af FSR Danske Revisorers Responsumudvalg. Derudover har Vibeke stor international erfaring fra sin tidligere bestyrelsespost i UHY International.

Privat bor Vibeke i København, men tilbringer meget tid på fødeøen Bornholm sammen med sin familie.

+45 21 71 99 80
vd@inforevision.dk

Simon Okkels

Partner, CIO

Simon Okkels er inforevisions ledende partner inden for it-revision, som er et af inforevisions hastigt voksende forretningsområder. Simon er bl.a. Certified Information Systems Auditor (CISA®) – en global certificering, der garanterer dyb viden inden for bl.a. it-revision og informationssikkerhed – og han fungerer som rådgiver før, under og efter udarbejdelsen af it-revisorerklæringer.

Simon er drivkraften bag etableringen af infoit, og som CIO står han for den forretningsmæssige ledelse af leverancer og rådgivning på it-området. Han har stor erfaring med udvikling af strategier, styring af projekter, outsourcing af drift, generel sikkerhed og it-baserede forretningsgange. Internt er Simon ansvarlig for inforevisions it-drift og -udvikling.

Privat er Simon opvokset på Lolland og bor i dag i Søborg. I fritiden har golf overhalet skiløb som hans foretrukne sportsgren. Simon besøger både danske og udenlandske baner og deltager gerne i turneringer, hvis det ikke går ud over tiden med hans kæreste og deres tilsammen tre børn.

+45 21 71 99 25
so@inforevision.dk

Kenny Madsen

Partner, statsautoriseret revisor

Kenny beskæftiger sig med rådgivning og revision af et bredt udsnit af ejerledede virksomheder i det private erhvervsliv. Han betjener især kunder i transport- og ejendomsbranchen, it- og servicevirksomheder samt produktionsvirksomheder. Internt er Kenny medlem af inforevisions faglige udvalg, og han er specialist inden for revision, regnskab og national sambeskatning.

Kenny er født og opvokset i Karlslunde og er efter en årrække i København flyttet hjem til området med sin samlever, Heidi, og deres to sønner. Fodboldstøvlerne er ufrivilligt lagt på hylden, så motionen består nu af landevejscykling, mens fritiden tilbringes sammen med familien og vennekredsen.

+45 25 47 00 35
kem@inforevision.dk

Mark Schneekloth Jensen

Partner, statsautoriseret revisor

Mark beskæftiger sig med rådgivning og revision af mindre og mellemstore virksomheder. Hans særlige ekspertise er virksomheder og kunstnere i tv- og underholdningsbranchen, og de sidste mange år har han ligeledes opbygget stor erfaring med revision og rådgivning til tandlæger. Internt er Mark medlem af inforevisions forretningsledelse samt ansvarlig for markedsføringsudvalget.

Mark er født og opvokset på Falster og bor i dag i Mørkhøj med sin kone Maj Brit og to børn. Om vinteren står skiferier i alperne højt på listen, og om sommeren holder Mark af et godt glas vin på terrassen i selskab med familie og nære venner. Derudover nyder Mark at komme en tur på golfbanen.

+45 61 60 28 60
msj@inforevision.dk

Bo Risom Jensen

Partner, Head of Transaction Service

Bo er Head of Transaction Services og har stor erfaring med køb og salg af virksomheder i forskellige brancher – herunder due diligence, værdiansættelse og generel rådgivning. Assistancen ydes både overfor danske og udenlandske kunder samt Private Equity fonde. Bo er medlem af Den Danske Finansanalytikerforening – CFA Denmark. Internt er Bo medlem af inforevisions forretningsledelse.

Bo er født og opvokset i København og bor i Vallensbæk sammen med sin hustru, Ulla, og døtrene Frederikke og Alberte. I sin fritid nyder Bo gerne en løbe eller cykeltur. Der går ellers en del tid i godt selskab med venner og familie.

+45 21 71 99 14
br@infotransactions.dk

Jesper Andersen

Partner, statsautoriseret revisor

Jesper har stor erfaring med regnskab, revision, skat, og rådgivning af ejerledede selskaber/koncerner. Endvidere har Jesper en række personlige virksomheder i sin portefølje, og han er ansvarlig for regnskab og revision af andelsbolig- og ejerforeninger. Internt er Jesper teamleder i en af de tre revisionsafdelinger og medlem af inforevisions faglige udvalg.

Jesper er opvokset i Bagsværd og bor nu i Espergærde med sin hustru, Eva, og tre børn. Fritiden går med at følge med i børnenes sportsaktiviteter, og når tiden er til det, dyrker Jesper fodbold både aktivt og som tilskuer.

+45 40 74 36 52
ja@inforevision.dk

John Richardt Søbjærg

Partner, statsautoriseret revisor

John har stor erfaring med revision og rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder, herunder ejerledede selskaber og koncerner samt mindre opstartsvirksomheder/iværksættere. John er teamleder i den ene af inforevisions tre revisionsafdelinger og endvidere medansvarlig for området IT-erklæringer.

John er født og opvokset i Nordsjælland og bor i dag i Roskilde med sin hustru Pia og deres søn. John har tidligere været fodbolddommer i fritiden, men har flyttet interessen op på tilskuerpladserne samt ud på golfbanen.

+45 24 21 15 71
jr@inforevision.dk

Dennis Deis

Partner, cand.merc.aud.

Dennis fungerer som it-revisor, hvor han assisterer revisionsafdelingerne med sin ekspertviden omkring bl.a. ERP-systemer og dataanalyser samt avanceret anvendelse af it-værktøjer i revisionsprocessen ligesom han assisterer med validering og sikring af gennemsigtighed i talmateriale ved due diligence rapportering, herunder specielt med analyse og behandling af store datamængde.

Dennis har stor erfaring med revision, regnskab og rådgivning, herunder budgettering og rapportering samt assistance til CFO. Dennis står internt for udvikling og implementering af produkt- og metodestandarder.

Privat er Dennis opvokset i Vordingborg, men bor nu i Søborg og har 2 børn. Hjemme bruges tiden på familien, en nær kreds af venner samt gør-det-selv projekter.

+45 40 73 99 63
dc@inforevision.dk

Michael Dam-Johansen

Partner, statsautoriseret revisor

Michael har været ansat i inforevision siden 2004 og beskæftiger sig primært med rådgivning og revision af mindre og mellemstore virksomheder. Blandt Michaels kerneområder finder man bl.a. iværksættere og håndværksfirmaer samt it- og servicevirksomheder, men hans erfaring favner en bred vifte af brancher.

Privat bor Michael i Brøndby på den københavnske vestegn sammen med sin hustru og familiens fire børn. Selvom både den private og professionelle kalender hurtigt bliver fyldt op, prioriterer Michael alligevel tid til fodbold, venner og motion ved siden af arbejdet som statsautoriseret revisor og partner.

+45 26 27 82 48
mdj@inforevision.dk

Simon Høgenhav

Partner, statsautoriseret revisor

Simon har mere end tyve års erfaring som revisor, hvor de sidste mange år har været med dedikeret fokus på den ejerledede virksomhed i SMV-segmentet. Simon har bred erfaring fra mange brancher, herunder specielt vækstvirksomheder, virksomheder i rejsebranchen og undervisningsinstitutioner. Simon tilstræber altid den personlige og nærværende rådgivning, hvor kundens bundlinje og det strategiske perspektiv i særdeleshed er i fokus.

Simon er født og opvokset i Lyngby, hvor byens fodboldhold, Lyngby Boldklub, forsat har en stor plads i hans hjerte. Simon bor i Virum med hustruen Jena og deres tvillingepiger. Fritiden bruges primært sammen med familie og venner.

+45 21 41 60 70
sih@inforevision.dk

Martin Hansen

Partner, statsautoriseret revisor

Martin har mange års erfaring indenfor revision, regnskab og rådgivning af især mindre og mellemstore selskaber. Derudover løser han due diligence-opgaver sammen med inforevisions afdeling for Transaction Services.

Uddannelse og kompetenceudvikling er et gennemgående træk i Martins karriere – senest med en opkvalificering til bæredygtighedsrevisor. Uddannelsen ligger i forlængelse af hans rolle som ansvarlig for inforevisions arbejde med og rådgivning om ESG-rapportering.

Martin er opvokset på Falster og bor i dag i Herlev med sin søn. Fritiden bruger han på hygge med familie, kæreste og venner og - når tiden er til det - trækker han i løbeskoene eller cykler en tur på mountainbiken.

+45 21 71 90 11
mt@inforevision.dk

Micky Jørgensen

Partner, afdelingsleder

Intern rapportering, outsourcing af bogholderi, digitalisering, interim assistance og analyser. Sådan lyder de primære områder, som Micky står i spidsen for i inforevision.

Micky har mange års praktisk, strategisk og ledelsesmæssig erfaring fra økonomifunktioner i både mindre og mellemstore virksomheder i mange forskellige brancher, og som afdelingsleder for Interim og Erhvervsservice har han en bred vifte af kunder i sin portefølje, som han betjener i samarbejde med sine teams.

Privat er Micky født og opvokset i Allerød, hvor han også bor sammen med sin kone, Elisabeth, og deres to børn. I fritiden ynder han at spille padel og golf, og ferierne tilbringer han sammen med sin familie i sommerhuset i Marielyst eller i Italien, hvor især Gardasøen ofte frekventeres.

+45 29 33 72 12
myj@inforevision.dk

Shpend Rasimi

Partner, statsautoriseret revisor

Shpend har en bred erfaring med regnskab, revision og rådgivning af SMV-virksomheder, herunder i ejendomsbranchen, hvor han betjener selskaber i forhold til investeringsejendomme og udlejningsaktivitet. Desuden udarbejder han mange koncernregnskaber, og så har han en passion for iværksættere og dét at være med på rejsen som rådgiver og sparringspartner.

Internt er Shpend faglig sparringspartner for de yngre kollegaer i afdelingen – bl.a. gennem undervisning, vejledning og kompetenceudvikling.

Privat er Shpend født og opvokset i København og bor i dag i Søborg med ægtefælle og to børn. Fodboldstøvlerne er lagt på hylden, og nu nyder han i stedet sporten fra tilskuerrækkerne. Indimellem er der tid til lidt padeltennis, men ellers tilbringer Shpend sin fritid sammen med familie og venner.

+45 39 53 50 06
sra@inforevision.dk

Morten Ahrenst

Partner, statsautoriseret revisor

Mortens kerneområde er revision, regnskab og rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder, ofte ejerledede. Hans kundeportefølje favner en vifte af forskellige brancher, og Morten har oparbejdet særlig ekspertise dels indenfor arkitektbranchen, dels med internationale koncerner.

Privat er Morten vokset op i Nordsjælland og er i dag bosat i Hørsholm med sin kone og to døtre. I fritiden er golf, god mad og fodbold fra tilskuerpladserne hans foretrukne interesser, og han sætter stor pris på socialt samvær med familie, venner og kollegaer.

+45 39 53 50 20
mah@inforevision.dk

Stig Kofoed

Associeret partner, cand.merc.aud.

Stig har stor generel erfaring med regnskab og rådgivning af primært små og mellemstore virksomheder i såvel selskabs- samt personlig regi, herunder økonomistyring, budgettering, virksomhedsstruktur m.v. Internt fungerer Stig som teamleder for et af vores revisionsteams.

Stig er oprindelig fra Bornholm og bor i dag i Kokkedal med sin hustru og fire børn. Fritiden bliver primært brugt til sportsaktiviteter i form af fodbold, badminton, tennis og løbeture.

+45 21 71 99 68
sk@inforevision.dk

Kontakt inforevision

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk

    Genveje