Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Flemming Andreasen

Managing partner, statsautoriseret revisor

Som managing partner i inforevision varetager Flemming den daglige ledelse og økonomistyring ved siden af sin kundeportefølje. Han har mange års erfaring med økonomisk rådgivning, køb og salg af virksomheder samt revision i større koncerner.

Flemming er født og opvokset på Bornholm og bor i dag i Gentofte med hustru og har to voksne børn. I sin fritid spiller han badminton og står gerne på ski samt spiller golf. Det bliver også til lidt lystfiskeri efter havørred.

+45 21 71 99 87
fa@inforevision.dk

| Visitkort

Per Jensen

Partner, statsautoriseret revisor

Per har stor erfaring med revision af ejerledede virksomheder, herunder personlige virksomheder. Han er desuden en engageret samarbejdspartner, når det gælder specifikke forhold i og omkring virksomheden – f.eks. løbende ledelsesrådgivning, økonomistyring, selskabsstruktur og generationsskifte. Per er desuden ansvarlig for virksomhedens markedsføringsudvalg.

Privat er Per født og opvokset i Nordjylland, og bor i dag nord for København sammen med Mette. Udover familien bruger han gerne tid på golf, hus og have.

+45 21 71 99 67
pj@inforevision.dk

| Visitkort

Simon Morthorst

Partner, statsautoriseret revisor

Simons primære fokus er revision og økonomisk rådgivning i handels- og servicevirksomheder. Simon har stor erfaring med generationsskifte, køb og salg af virksomheder samt håndtering af revision af større koncerner. Desuden er Simon afdelingsleder og medlem af inforevisions specialistfunktion Rekonstruktion.

Privat bor Simon i Vedbæk sammen med sin kone Charlotte og deres tre børn. Når der er tid, kommer fodboldstøvlerne frem, og ellers følger han gerne de professionelle spillere i Parken.

+45 21 71 99 40
st@inforevision.dk

| Visitkort

Søren Moesgaard

Partner, statsautoriseret revisor, HR-direktør

Søren har stor erfaring med revision og økonomisk rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder, herunder særligt rådgivning om omstruktureringer og virksomhedsetableringer. Internt er Søren HR-direktør og medlem af inforevisions forretningsledelse.

Søren er fra Hillerød og bor i dag i Frederikssund med Lone og deres to børn. I sin fritid spiller han golf og løber gerne en tur. Derudover dyrker han sin interesse for fodbold - dog mest fra tilskuerpladserne.

+45 21 71 99 08
sm@inforevision.dk

| Visitkort

Tore Kolby

Partner, statsautoriseret revisor

Tore har stor erfaring i rådgivning, revision og regnskab med fokus på mindre og mellemstore virksomheder samt koncerner. Her rådgiver han bl.a. om økonomistyring og selskabsstruktur og om køb og salg af virksomheder.

Internt deltager Tore i produktudvikling og fungerer som teamleder for et af inforevisions revisionsteams.

Tore er født og opvokset i København og bor i dag i Birkerød med hustru og to børn. I sin fritid spiller han golf og squash og bruger en gang imellem tid i fitnesscenteret.

+45 29 66 33 83
tok@inforevision.dk

| Visitkort

Sten Pedersen

Partner, statsautoriseret revisor

Sten har i 35 år beskæftiget sig med revision, regnskab og rådgivning – heraf godt 20 år som statsautoriseret - og med en bred kundeportefølje har han indgående erfaring med rådgivning i SMV-segmentet.

Sten stortrives i den personlige og tætte kontakt med kunderne og lægger vægt på at gå til opgaverne med et positivt mindset og fokus på potentialer og fremtidssikre løsninger. Internt i inforevision er Sten leder af den ene af firmaets tre revisionsafdelinger.

Privat bor Sten i Lyngby med sin hustru, Birgitta, og den yngste af deres tre store børn. Sten er passioneret løber med adskillige marathons og længere trailløb i ind- og udland på cv’et. Ved siden af løb, rejser og samvær med gode venner nyder Sten at slappe af med Birgitta og resten af familien i deres hyggelige lille stråtækte idyl på Falster.

+45 21 71 99 56
sp@inforevision.dk

| Visitkort

Ulrik Christensen

Partner, statsautoriseret revisor

Ulrik har mange års erfaring med revision, regnskab og økonomisk rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder og deres ejerledere. Ulrik har særlig ekspertise indenfor investeringsejendomme, omstrukturering og rekonstruktion. Internt er Ulrik afdelingsleder for en af firmaets revisionsafdelinger og medansvarlig for specialistfunktionen Rekonstruktion.

Ulrik er fra Aalborg og bor i dag i Lynge med Marianne og deres to børn. I sin fritid dyrker Ulrik motionsløb og spiller fodbold.

+45 21 71 99 53
uc@inforevision.dk

| Visitkort

Vibeke Düring Reyes Jensen

Partner, statsautoriseret revisor

Vibekes speciale er rådgivning og revision af mindre og mellemstore virksomheder, ofte ejerledede, og hun har en stærk international profil.

I en årrække var hun medlem af bestyrelsen i det internationale netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder, UHY International, og har siden 2008 været medlem af FSR Danske Revisorers Responsumudvalg. Vibeke fungerer desuden som syns- og skønsmand for FSR og kvalitetskontrollant for Revisortilsynet. Internt er Vibeke chef for faglig afdeling.

Privat bor Vibeke i Brønshøj med sin mand, José, og deres to børn.

+45 21 71 99 80
vd@inforevision.dk

| Visitkort

Simon Okkels

Partner, CIO

Simon Okkels er inforevisions ledende partner inden for it-revision, som er et af inforevisions hastigt voksende forretningsområder. Simon er bl.a. Certified Information Systems Auditor (CISA®) – en global certificering, der garanterer dyb viden inden for bl.a. it-revision og informationssikkerhed – og han fungerer som rådgiver før, under og efter udarbejdelsen af it-revisorerklæringer.

Simon er drivkraften bag etableringen af infoit, og som CIO står han for den forretningsmæssige ledelse af leverancer og rådgivning på it-området. Han har stor erfaring med udvikling af strategier, styring af projekter, outsourcing af drift, generel sikkerhed og it-baserede forretningsgange. Internt er Simon ansvarlig for inforevisions it-drift og -udvikling.

Privat er Simon opvokset på Lolland og bor i dag i Søborg. I fritiden har golf overhalet skiløb som hans foretrukne sportsgren. Simon besøger både danske og udenlandske baner og deltager gerne i turneringer, hvis det ikke går ud over tiden med hans kæreste og deres tilsammen tre børn.

+45 21 71 99 25
so@inforevision.dk

| Visitkort

Kenny Madsen

Partner, statsautoriseret revisor

Kenny beskæftiger sig med rådgivning og revision af et bredt udsnit af ejerledede virksomheder i det private erhvervsliv. Han betjener især kunder i transport- og ejendomsbranchen, it- og servicevirksomheder samt produktionsvirksomheder. Internt er Kenny medlem af inforevisions faglige udvalg, og han er specialist inden for revision, regnskab og national sambeskatning.

Kenny er født og opvokset i Karlslunde og er efter en årrække i København flyttet hjem til området med sin samlever, Heidi, og deres to sønner. Fodboldstøvlerne er ufrivilligt lagt på hylden, så motionen består nu af landevejscykling, mens fritiden tilbringes sammen med familien og vennekredsen.

+45 25 47 00 35
kem@inforevision.dk

| Visitkort

Mark Schneekloth Jensen

Partner, statsautoriseret revisor

Mark beskæftiger sig med rådgivning og revision af mindre og mellemstore virksomheder. Hans særlige ekspertise er virksomheder og kunstnere i tv- og underholdningsbranchen, og de sidste mange år har han ligeledes opbygget stor erfaring med revision og rådgivning til tandlæger.

Mark er født og opvokset på Falster og bor i dag i Mørkhøj med sin kone Maj Brit og to børn. Om vinteren står skiferier i alperne højt på listen, og om sommeren holder Mark af et godt glas vin på terrassen i selskab med familie og nære venner. Derudover nyder Mark at komme en tur på golfbanen.

+45 61 60 28 60
msj@inforevision.dk

| Visitkort

Bo Risom Jensen

Partner, Head of Transaction Service

Bo er Head of Transaction Services og har stor erfaring med køb og salg af virksomheder i forskellige brancher – herunder due diligence, værdiansættelse og generel rådgivning. Assistancen ydes både overfor danske og udenlandske kunder samt Private Equity fonde. Bo er medlem af Den Danske Finansanalytikerforening – CFA Denmark.

Bo er født og opvokset i København og bor i Vallensbæk sammen med sin hustru, Ulla, og døtrene Frederikke og Alberte. I sin fritid nyder Bo gerne en løbe eller cykeltur. Der går ellers en del tid i godt selskab med venner og familie.

+45 21 71 99 14
br@infotransactions.dk

| Visitkort

Jesper Andersen

Partner, statsautoriseret revisor

Jesper har stor erfaring med regnskab, revision, skat, og rådgivning af ejerledede selskaber/koncerner. Endvidere har Jesper en række personlige virksomheder i sin portefølje, og han er ansvarlig for regnskab og revision af andelsbolig- og ejerforeninger. Internt er Jesper teamleder i en af de tre revisionsafdelinger og medlem af inforevisions faglige udvalg.

Jesper er opvokset i Bagsværd og bor nu i Espergærde med sin hustru, Eva, og tre børn. Fritiden går med at følge med i børnenes sportsaktiviteter, og når tiden er til det, dyrker Jesper fodbold både aktivt og som tilskuer.

+45 40 74 36 52
ja@inforevision.dk

| Visitkort

John Richardt Søbjærg

Partner, statsautoriseret revisor

John har stor erfaring med revision og rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder, herunder ejerledede selskaber og koncerner samt mindre opstartsvirksomheder/iværksættere. John er teamleder i den ene af inforevisions tre revisionsafdelinger og endvidere medansvarlig for området IT-erklæringer.

John er født og opvokset i Nordsjælland og bor i dag i Roskilde med sin hustru Pia og deres søn. John har tidligere været fodbolddommer i fritiden, men har flyttet interessen op på tilskuerpladserne samt ud på golfbanen.

+45 24 21 15 71
jr@inforevision.dk

| Visitkort

Dennis Deis

Partner, cand.merc.aud.

Dennis fungerer som it-revisor, hvor han assisterer revisionsafdelingerne med sin ekspertviden omkring bl.a. ERP-systemer og dataanalyser samt avanceret anvendelse af it-værktøjer i revisionsprocessen ligesom han assisterer med validering og sikring af gennemsigtighed i talmateriale ved due diligence rapportering, herunder specielt med analyse og behandling af store datamængde.

Dennis har stor erfaring med revision, regnskab og rådgivning, herunder budgettering og rapportering samt assistance til CFO. Dennis står internt for udvikling og implementering af produkt- og metodestandarder.

Privat er Dennis opvokset i Vordingborg, men bor nu i Søborg og har 2 børn. Hjemme bruges tiden på familien, en nær kreds af venner samt gør-det-selv projekter.

+45 40 73 99 63
dc@inforevision.dk

| Visitkort

Michael Dam-Johansen

Partner, statsautoriseret revisor

Michael har været ansat i inforevision siden 2004 og beskæftiger sig primært med rådgivning og revision af mindre og mellemstore virksomheder. Blandt Michaels kerneområder finder man bl.a. iværksættere og håndværksfirmaer samt it- og servicevirksomheder, men hans erfaring favner en bred vifte af brancher.

Privat bor Michael i Brøndby på den københavnske vestegn sammen med sin hustru og familiens fire børn. Selvom både den private og professionelle kalender hurtigt bliver fyldt op, prioriterer Michael alligevel tid til fodbold, venner og motion ved siden af arbejdet som statsautoriseret revisor og partner.

+45 26 27 82 48
mdj@inforevision.dk

| Visitkort

Simon Høgenhav

Partner, statsautoriseret revisor

Simon har mere end tyve års erfaring som revisor, hvor de sidste mange år har været med dedikeret fokus på den ejerledede virksomhed i SMV-segmentet. Simon har bred erfaring fra mange brancher, herunder specielt vækstvirksomheder, virksomheder i rejsebranchen og undervisningsinstitutioner. Simon tilstræber altid den personlige og nærværende rådgivning, hvor kundens bundlinje og det strategiske perspektiv i særdeleshed er i fokus.

Simon er født og opvokset i Lyngby, hvor byens fodboldhold, Lyngby Boldklub, forsat har en stor plads i hans hjerte. Simon bor i Virum med hustruen Jena og deres tvillingepiger. Fritiden bruges primært sammen med familie og venner.

+45 21 41 60 70
sih@inforevision.dk

| Visitkort

Martin Hansen

Partner, statsautoriseret revisor

Martin er sagsansvarlig revisor med mangeårig erfaring indenfor revision, regnskab og rådgivning af primært mindre og mellemstore selskaber. Han arbejder også med due diligence opgaver i afdelingen for Transaction Services.

Martin er født og opvokset på Falster og bor i dag i Herlev med sin familie. Fritiden ynder Martin at bruge på hygge med familie og venner og en løbetur, når tiden er til det.

+45 21 71 90 11
mt@inforevision.dk

| Visitkort

Stig Kofoed

Associeret partner, cand.merc.aud.

Stig har stor generel erfaring med regnskab og rådgivning af primært små og mellemstore virksomheder i såvel selskabs- samt personlig regi, herunder økonomistyring, budgettering, virksomhedsstruktur m.v. Internt fungerer Stig som teamleder for et af vores revisionsteams.

Stig er oprindelig fra Bornholm og bor i dag i Kokkedal med sin hustru og fire børn. Fritiden bliver primært brugt til sportsaktiviteter i form af fodbold, badminton, tennis og løbeture.

+45 21 71 99 68
sk@inforevision.dk

| Visitkort
Kom i kontakt med os inforevision

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk

    Genveje