Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Vi er utroligt stolte af vores langvarige kunderelationer, men vi hviler selvfølgelig ikke på laurbærrene. Hvert år siger vi velkommen til nye, spændende kunder.

Vores kunder

Der er ingen tvivl om, at vi kan takke vores 3100 kunder for den succes og vækst, vi har oplevet gennem årene. Mange eksisterende kunder har henvist nye kunder til os samtidig med, at de selv har udviklet deres virksomheder.

Velkommen til mange nye kunder

Vi er utroligt stolte af de langvarige kunderelationer, men vi hviler selvfølgelig ikke på laurbærrene.

Hvert år siger vi velkommen til nye, spændende kunder, der beder os om fx at overtage deres bogholderi, revidere regnskaberne, besvare spørgsmål om skat og moms eller rådgive om virksomhedens økonomiske muligheder.

Vi løser opgaver i hele Danmark

Vores kunder er primært mindre og mellemstore virksomheder i den private sektor. De fleste har virksomhed i Storkøbenhavn eller Nordsjælland, men vi servicerer kunder i hele Danmark.

Mindre teams giver personlig service

Vi er organiseret i mindre teams, der hver især servicerer en fast kundekreds. En teamleder har ansvaret for, at du som kunde får en effektiv og personlig service, og at alle opgaver bliver løst tilfredsstillende.

Faste kontaktpersoner

Du har en fast kontaktperson i inforevision og kan derudover altid trække på resten af teamet. Når vi spørger kunderne, roser de os for vores evne til at koordinere og informere internt.

Kundecases
Kontakt inforevision

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk

    Genveje