En arbejdsplads med stærke værdier

Vores kultur er stærkt forankret i fire værdier – Engagement, Professionalisme, Hjælpsomhed og Uhøjtidelighed.

inforevision er et revisions- og konsulenthus i Søborg med 140 medarbejdere. Vi arbejder med klassiske ydelser som regnskab, revision og rådgivning, og vi har specialister ansat på områder som fx skat, moms og afgifter, køb og salg af virksomheder, it og optimering af økonomifunktionen.

Hos os er gennemsnitsalderen lav, fagligheden høj og organisationsstrukturen flad. Vi arbejder meget i teams og på tværs i organisationen. Det giver en bred viden og et afvekslende arbejde, hvor du kan udvikle og udfordre dig selv. Vi sætter pris på medarbejdere, der stiller spørgsmål og bidrager med idéer.

Vores kultur er stærkt forankret i fire værdier – Engagement, Professionalisme, Hjælp­somhed og Uhøjtidelighed – og huset summer af liv. Vi gør meget ud af fællesskabet og det sociale liv med arrangementer og initiativer, der knytter medarbejderne tættere til hinanden.

Vi er overfor vores kunder, som vi er overfor hinanden:

Professionelle
Vi sætter en ære i at have styr på tingene og orden i penalhuset.

Engagerede
Vi involverer os, leverer personlig service og er løsningsorienterede.

Hjælpsomme
Vi deler vores viden, er nysgerrige og finder mening i at stille op for andre.

Uhøjtidelige
Vi møder hinanden og kunder i øjenhøjde på en uformel måde.

Kundens udfordring – vores opgave

Kunderne opfatter os som en slags virksomhedsdoktor. Når de møder en udfordring, er det typisk os, de kontakter som nogle af de første, og så finder vi en løsning i fællesskab.

Her fortæller inforevisions managing partner, Flemming Andreasen, om én af de ting, som kendetegner inforevisions DNA: Nærheden til vores kunder.

Organisation

Fortællingen om inforevision begynder med en håndfuld ildsjæle, der i 1986 grundlagde en lille revisionsvirksomhed i en nedlagt kirke i Lyngby.

Stærk faglighed, tæt kundekontakt og ligeværdigt samarbejde

Dengang var det fælles fundament en stærk faglighed, en tæt kundekontakt og et ligeværdigt samarbejde, og det har vist sig at være et særdeles bæredygtigt grundlag. Den dag i dag præger det hverdagen i inforevision i forhold til såvel kunder som kollegaer.

Mindre og mellemstore virksomheder er kernen

inforevision vil være den foretrukne samarbejdspartner for mindre og mellemstore virksomheder. Vi gør hver dag vores bedste for at levere anvendelige og fremadrettede ydelser af høj kvalitet og en rådgivning, der er engageret, ansvarlig og forståelig.

Dygtige medarbejdere i en sund organisation

Kvalitet og service i inforevision baserer sig på veluddannede medarbejdere i velstruktureret organisation, kombineret med et stærkt netværk af mangeårige samarbejdspartnere.

Det hele menneske er i centrum

Vi mener, at vores åbne, rummelige og uhøjtidelige virksomhedskultur, hvor kunden og det hele menneske er i centrum, giver arbejdsglæde og de bedste muligheder for udvikling.

Et stærkt netværk til gavn for kunderne

inforevision er et revisions- og konsulenthus med stærke specialistkompetencer. Derudover har vi tætte samarbejdsrelationer med f.eks. advokater, banker og specialister inden for HR. De leverer den samme høje kvalitet, vi selv ønsker at stå for. På den måde bliver vores professionelle netværk en berigende ekstra kompetence til gavn for vores kunder.