Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Sponsorater – vi vil gerne give noget igen. inforevision støtter udvalgte foreninger, arrangementer og velgørende formål. Her er et udvalg af vores sponsorater.

 

I Ree Park Safari møder du vilde dyr fra 4 verdensdele, og hver dag er der masser af sjove og spændende aktiviteter for hele familien. Kom tæt på dyrenes verden – til fods, i safaribil, i tog og på kamelryg!

 

 

 

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen om Danmarks Indsamling, der hjælper nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål.

‘De Kongeblå fra Lyngby Boldklub holder til på Lyngby Stadion nord for København. Klubben spiller til dagligt i Superligaen. 

 

 

 

 

1 ud af 7 danskere rammes af kræft, mens de er på arbejdsmarkedet. Kræftens Bekæmpelse står bag Erhvervspartner Mod Kræft, hvor virksomheder støtter indsatsen mod cancer.

 

Kjøbenhavnske Erhvervsklub har til formål at styrke fødekæden af nye boldtalenter, især inden for fodbold, cricket og tennis i KB. Derfor havde KB-vennerne en finger med i spillet, da klubberne KB og B1903 skulle nærme sig hinanden for at skabe fællesholdet FC København.

 

Brøndby IF betegner den professionelle fodboldafdeling i Brøndbyernes Idrætsforening, der blev stiftet den 3. december 1964 ved en sammenslutning af fodboldklubberne Brøndbyøster Idrætsforening og Brøndbyvester Idrætsforening.

Hornbæk Rotary Klub organiserer hvert år Hornbækløbet, hvor overskuddet går til lokalsamfundet i Hornbæk og omegn, fx musik, spejdere, naturprojekter og sport.

 

Hornbæk Golfklub er stiftet i 1989 af initiativrige borgere fra Hornbæk og omegn. Baneanlægget i Nordsjællands smukke natur ejes 100% af medlemmerne.

 

 

Tune IF logo

Tune IF har ca. 4200 aktive medlemmer i 12 afdelinger: Badminton, Billard, Bordtennis, Fodbold, Gymnastik, Håndbold, Karate, Motionscenter, Petanque, Svømning, Tennis og Trim.

 

 

Gentofte Badminton Klub (GBK) er en af Danmarks ældste klubber, som gennem tiden har holdt sig i toppen af den danske og internationale elite. GBK har bl.a. en stor og velfungerende ungdomsafdeling.

Lyngby Badminton Klub er en velfunderet og traditionsrig forening med sjæl. Klubben favner både elitespillere og hundredevis af motionsspillere på alle niveauer.

 

B1973 blev stiftet i 1973 og er i dag vokset til den største boldklub i Herlev og Gladsaxe med over 800 medlemmer. I 2011 kom B73 Fitness til, hvor der i dag er ca. 600 medlemmer.

 

 

FC Roskilde er en eliteoverbygning, der blev stiftet af tre af byens fodboldklubber med stærke rødder i dansk fodbold. Roskilde Boldklub af 1906, Svogerslev Boldklub og fodboldafdelingen i Himmelev-Veddelev. 

 

Køge boldklub  er stiftet den 1. oktober 1927 på Hotel Hafnia i Køge, og ligger i dag, i hjertet af Køge Kommune med plads til alle – børn, unge og ældre. I Køge boldklub kan man spille fodbold fra man er ca. 1 1/2 år gammel.

 

 

Lyngby Svømmeklub arbejder hver dag for, at så mange som muligt bliver trygge i og omkring vand, samt at så mange som muligt dyrker motion. Bliv en del af vores fællesskab!

 

Sport 'n' Charity - vi gør en forskel - SPORT'N'CHARITY

Sport ‘n’ Charity gør en forskel for kræftramte børn. Sport ’n’ Charity har på baggrund af forskning udviklet en online træningsportal samt sammensat en træningstaske, der gør det muligt at de kræftramte børn kan træne hvor som helst – derhjemme eller under indlæggelse.

 

Genveje