Sponsorater – vi vil gerne give noget igen. inforevision støtter udvalgte foreninger, arrangementer og velgørende formål. Her er et udvalg af vores sponsorater.

Oliver Percy Smith er professionel golfer. Han er et ungt talent med stort potentiale og en målsætning for 2018 om at nå Top 20 på Nordic League Rankings, som et springbræt til Challenge Tour.

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen om Danmarks Indsamling, der hjælper nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål.

‘De Kongeblå fra Lyngby Boldklub holder til på Lyngby Stadion nord for København. Klubben spiller til dagligt i Superligaen. 

 

 

 

 

1 ud af 7 danskere rammes af kræft, mens de er på arbejdsmarkedet. Kræftens Bekæmpelse står bag Erhvervspartner Mod Kræft, hvor virksomheder støtter indsatsen mod cancer.

Lynge Uggeløse Idrætsforening (LUI) er et samlingspunkt for lokalidrætten. Foreningen har cirka 2000 medlemmer fordelt på 11 idrætsgrene, der spænder fra petanque, floorball og fitness til gymnastik, volley og fodbold.

Kastelløbet er Københavns smukkeste motionsløb, som hvert år finder sted i august. Løbet organiseres 100% af frivillige, og overskuddet går ubeskåret til at aktiviteter for soldater og deres familier.

Hornbæk Rotary Klub organiserer hvert år Hornbækløbet, hvor overskuddet går til lokalsamfundet i Hornbæk og omegn, fx musik, spejdere, naturprojekter og sport.

 

Hornbæk Golfklub er stiftet i 1989 af initiativrige borgere fra Hornbæk og omegn. Baneanlægget i Nordsjællands smukke natur ejes 100% af medlemmerne.

 

 

Tune IF logo

Tune IF har ca. 4200 aktive medlemmer i 12 afdelinger: Badminton, Billard, Bordtennis, Fodbold, Gymnastik, Håndbold, Karate, Motionscenter, Petanque, Svømning, Tennis og Trim.

 

 

Gentofte Badminton Klub (GBK) er en af Danmarks ældste klubber, som gennem tiden har holdt sig i toppen af den danske og internationale elite. GBK har bl.a. en stor og velfungerende ungdomsafdeling.

Lyngby Badminton Klub er en velfunderet og traditionsrig forening med sjæl. Klubben favner både elitespillere og hundredevis af motionsspillere på alle niveauer.

Piger, drenge, ungdom, veteraner, old boys… Grønsværen blive flittigt brugt af medlemmer i alle aldre i Karlslunde Fodbold, der er én af i alt ni afdelinger under Karlslunde Idrætsforening.

 

 

I Ree Park Safari møder du vilde dyr fra 4 verdensdele, og hver dag er der masser af sjove og spændende aktiviteter for hele familien. Kom tæt på dyrenes verden – til fods, i safaribil, i tog og på kamelryg!

 

Boldklubben af 1973 tilbyder, udover fodbold til elite og bredde til alle aldre, foreningsbaseret motionsfitness (600 medl.), teen-fitness, fodboldfitness, fitnesshold for KOL- og hjertepatienter samt motionscykling.

 

+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje