Hos os er trivsel, motivation og balance mellem arbejde og privatliv nøglebegreber.

Job & karriere

Gode rammer og vilkår for medarbejderne er grundlæggende for vores måde at drive virksomhed på. Trivsel, motivation og balancen mellem arbejdsliv og privatliv står højt på agendaen, og mange bliver hos os i lang tid.

Vi har en flad organisationsstruktur med korte kommunikationsveje, og vi er over for hinanden, som vi er over for vores kunder: Professionelle, engagerede, hjælpsomme og uhøjtidelige. Vi synes, det gør vores virksomhed til noget særligt.

Ønsketid skaber balance

Vi respekterer forskelligheder og ønsker at tage hensyn til den enkelte. Derfor har vi bl.a. indført ”ønsketid”, hvor du som medarbejder i høj grad selv kan tilrettelægge din arbejdstid, så du får en rimelig balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Udviklingsmuligheder og gode relationer

I dagligdagen arbejder vi i teams på tværs af organisationen. Det giver den enkelte medarbejder en bred viden, en alsidig referenceramme og gode udviklingsmuligheder.

Desuden har vi fokus på fællesskabet og det sociale liv. Vi gør meget ud af styrke relationerne på tværs i organisationen gennem arrangementer og traditioner, der knytter medarbejderne tættere til hinanden og til inforevision.

Arbejdsmiljøet er på plads

Vi har fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet, da vi lever op til kravene i loven om arbejdsmiljø.

Udvikling & uddannelse

Som revisions- og konsulenthus leverer inforevision både klassiske revisionsydelser og specialiseret rådgivning på en lang række forretningsområder i en bred vifte af brancher.

Her er alle en del af et tværfagligt miljø, hvor man som en naturlig del af hverdagen lærer nyt og lærer fra sig. Gennem samarbejde, videndeling og teamstruktur sikrer vi, at du som medarbejder får udfordringer og muligheder, samtidig med at vores kunder får engageret og professionel service og rådgivning.

Personalegoder

Vi arbejder med begrebet ønsketid. Det betyder, at vi så vidt muligt vil søge at efterleve og respektere dine ønsker til arbejdstiden, og hvordan den bedst kan tilrettelægges.

  • Sundhedsforsikring og pension
  • Fleksibel lønpakke
  • Motion og vaccination
  • Fester/arrangementer
  • Hjemmearbejdsplads
  • Omsorgsdage, barnets 1. sygedag og seniorordning
  • Ønsketid
  • Udviklingssamtaler
  • Frokost & frugt

Vi er overfor vores kunder, som vi er overfor hinanden: Professionelle, engagerede, hjælpsomme og uhøjtidelige.

Medarbejdere
140
Kunder
3100
Omsætning
+120 mio
Etableringsår
1986
Vækst pr. år.
10 %
Mia Helene Aundrup, revisor, ansat i inforevision siden 2017
Hvis du vil være revisor, skal du have matematisk forståelse, men man vokser lynhurtigt med opgaven, og du behøver ikke at kunne alt 100 %, før du starter. Men du skal virkelig have viljen til at udvikle dig både fagligt og personligt, og inforevision gør meget ud af at forklare, hvad der skal til, for at du kan begå sig på en arbejdsplads med påklædning, opførsel osv. Det skal man være klar til.
Merete Kærgaard, erhvervskonsulent, ansat i inforevision siden 2007
Man kan sagtens være loyal over for flere virksomheder på én gang, og jeg gør mig umage for at være præcis og stabil. Det er vigtigt for kunden, at jeg kommer, og der er brug for det, jeg laver. Selvom jeg er ekstern konsulent ude hos kunden, bliver jeg ikke taget for givet. Det er en stor tilfredsstillelse og meget motiverende.
Simon Juul, revisor, ansat i inforevision siden 2017
inforevision skiller sig meget ud i forhold til andre revisionsvirksomheder. Først og fremmest bliver du ikke mødt med en test, så snart du træder ind ad døren. Det gør mange af de andre revisionshuse, men her i inforevision kommer mennesket først – og derpå kommer fagligheden. Det får mig til at føle mig værdsat, og det giver mig lyst til at blive en time længere og yde noget ekstra. Det er vigtigt for mig.
+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje