Revisor til helhedsorienteret rådgivning

Kan du lide at arbejde med små og mellemstore virksomheder, der ofte er ejerledede? Vil du have kundekontakt og ansvar for egen portefølje? Trives du i et revisionshus, hvor alle kender hinanden, og hvor der er plads til både faglig sparring og et godt grin?

Så har vi brug for dig på holdet af engagerede revisorer.

SAMMEN LYKKES VI - VIL DU VÆRE MED?

I inforevision bliver du en del af et hus fyldt med dygtige medarbejdere, høj energi og en udpræget arbejdsglæde, der gør, at vi arbejder godt sammen på tværs af specialer.

Du bliver en del af én af tre revisionsafdelinger og hvilken du passer bedst ind i, finder vi ud af sammen. Fælles for os alle er, at vi synes det er sjovt at arbejde med tal og mennesker og være en professionel sparringspartner for vores kunder.

image ”Jeg kan godt lide, at jeg hos inforevision selv får lov at komme på banen og prøve kræfter med at have direkte kundekontakt og være kundens sparringspartner. Det er en stor del af det, der gør mit arbejde sjovt.”
Henrik Kronborg Smitt, revisor

Rådgivning hele vejen rundt
Vores kunder er ejerledede SMV-virksomheder i næsten alle brancher. Derfor har vi stor erfaring med at varetage både ejerens og virksomhedens interesser.

Du får ansvar for dine egne kunder, som du servicerer professionelt, og med hjælp fra kollegaer i husets specialiserede teams yder du helhedsorienteret rådgivning om revision, regnskab og skat, bl.a.:

  • Grundydelse i revision og regnskab, herunder risikovurdering og fastsættelse af instrukser
  • Rådgivning af kunderne om stort og småt og oftest ad hoc-spørgsmål
  • Proaktiv indsats, når nye lovgivningskrav retter sig mod din egen kundeportefølje

Hvem er du?
Du har nogle års erfaring som revisor og kommer formentlig med en HD-R i bagagen, men du kan også være i gang med cand.merc.aud.

Du har erfaring med SMV-segmentet og med at yde rådgivning, der kommer hele vejen rundt.

Som person trives du med at tage ansvar, og du giver gerne en hjælpende hånd til kolleger, når der er travlt. Du kan lide at skabe relationer til kunderne og er proaktiv i kontakten med dem. Du gør dig umage og har blik for kvaliteten og detaljerne i opgaverne.

Og så har du lyst til at udvikle dig i et fagligt og socialt hus. Vi har plads både til dig, der ønsker at læse videre som SR og gå partnervejen – og dig, der ikke har planer om at videreuddanne dig yderligere. Men det er vigtigt, at du vil være med til at skabe en god dagligdag på arbejdspladsen og sikre glade kunder.

Vores hus
Inforevision har en flad organisationsstruktur med korte kommunikationsveje, og vi er over for hinanden, som vi er over for vores kunder: Professionelle, engagerede, hjælpsomme og uhøjtidelige. Vi synes, det gør vores virksomhed til noget særligt, og vi er stolte af, at mange bliver hos os i lang tid.

Vi er ca. 140 medarbejdere, der arbejder fra kontoret i Søborg - når vi ikke arbejder hjemmefra.

Hos os spiller det hele menneske en central rolle. Vores kunder skal selvfølgelig opleve, at vi er til rådighed, men vi arbejder ikke mere end nødvendigt. Vi bakker op om dine ønsker til arbejdstid og har fokus på muligheden for at prioritere familie og fritidsinteresser.

Er du interesseret, så håber vi at høre fra dig
Upload din ansøgning og CV. Vi tager hurtigt stilling til de indkomne ansøgninger, og vi indkalder til samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål, inden du søger jobbet, er du velkommen til at ringe til Tore Kolby på 29 66 33 83 eller Jesper Andersen på 40 74 36 52. Både Tore og Jesper er partnere og teamledere i vores revisionsafdelinger.

Læs mere på vores hjemmeside www.inforevision.dk om personalegoder, værdier, organisering m.v.

Søg stillingen

Ansøgningsfrist:Snarest muligt

Søg stillingen

Del opslaget

Ledige stillinger