Revisortrainee 2023

Revisortrainee i inforevision
- et stærkt studiemiljø med mange jobmuligheder

inforevision udvælger nu 7-10 ambitiøse og dygtige trainees til vores to-årige uddannelsesprogram i revision.

Du skal begynde 1. september 2023, hvor du træder ind på en arbejdsplads med et ungt studiemiljø, høj faglighed og gode vilkår.

En stejl læringskurve og et godt fællesskab
Som trainee får du intern undervisning ved siden af det daglige arbejde med vores kunder, og to aftener om ugen læser du HD.

Du skal være forberedt på en lærlingskurve, der stiger stejlt. Samtidig kan du glæde dig til et socialt og fagligt fællesskab med kollegaer, der er med dig hele vejen.

Du får en mentor
For at skabe de bedste rammer og vilkår for den udvikling, ansætter vi altid trainees i årgange, som følges ad – både i vores interne uddannelsesprogram og på HD. Det betyder, at du hører til på en årgang med op imod 10 trainees.

Desuden bliver du tilknyttet en mentor, som vejleder dig i det daglige, faglige arbejde.

Et stærkt sammenhold på arbejdet og i fritiden
image”I inforevision starter man på et hold med 6-9 andre revisortrainees. Vi lærer hurtigt hinanden og vores kollegaer at kende gennem en masse sociale arrangementer. Det stærke sammenhold afspejler sig i dagligdagen; både kollegaer og partnere er altid mere end villige til at hjælpe. Det er fedt at have kollegaer, som man ikke udelukkende arbejder sammen med, men som man også kan være sammen med i sin fritid.”
Tobias, revisortrainee

Et hus med liv, samarbejde og muligheder
inforevision er et yderst velfunderet revisions- og konsulenthus med ca. 140 medarbejdere. Vi beskæftiger os primært med revision og regnskab, men har også specialiserede afdelinger inden for skat og moms, køb og salg af virksomheder, it, bogholderi m.v. Vores hus rummer en stærk tværfaglighed og er fyldt med liv, samarbejde og muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt.

Hvad kan du forvente?

  • Et grundigt introduktionsprogram og intern uddannelse
  • Betaling af HD-studiet, bøger, bærbar pc, tid til skole m.v.
  • Spændende opgaver og mulighed for kundekontakt fra begyndelsen
  • God løn og et supergodt netværk på alle niveauer
  • En personlig mentor og løbende coaching

Har du, hvad der skal til?

  • HHX eller en tilsvarende uddannelse, så du kan påbegynde HD 1. del i 2023
  • Lyst til at arbejde med både tal og mennesker
  • Mod på udfordringer, udvikling og gode kollegaer
  • En faglig stærk baggrund i de fag, der er direkte relevante for revision, fx dansk, matematik og virksomhedsøkonomi

Fokus på både faglig og personlig udvikling
”I imageinforevision er der plads til personlig og faglig udvikling. Til daglig arbejder du sammen med kompetente og engagerede kollegaer, som har den samme interesse for tal og regnskaber som dig selv. Der er også rig mulighed for at få hjælp og sparring til både arbejds- og studierelaterede spørgsmål.”
Lasse, revisortrainee

Sådan søger du
Hvis du gerne vil vide mere, inden du søger jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Ea Makholm Corfitz Nielsen på tlf. 39 53 57 11 eller eni@inforevision.dk.

Upload dit CV og karakterbevis og eventuelt også en ansøgning. Skynd dig at søge. Vi tager løbende stilling til de ansøgninger, vi modtager.

Søg stillingen

Ansøgningsfrist:Snarest muligt

Søg stillingen

Del opslaget

Ledige stillinger