Vækst i en virksomhed er afhængig af, at de strategiske beslutninger træffes på baggrund af relevant ledelsesinformation.

Nye kompetencer og stærkere ledelse med Executive Interim

Mange virksomheder med komplekse økonomiprocesser og knappe ressourcer oplever i dag et behov for forbedringer som fx:

  • En styrket ledelsesrapportering
  • Implementering af budgetteringsprocedurer
  • Optimering af regnskabsafslutning og rapportering
  • Udarbejdelse af lønsomhedsanalyser

Nye værktøjer, der forbedrer processerne

Med inforevisions Executive Interim-ydelser får virksomheden tilført de nødvendige kompetencer, der skal til for at designe og implementere procedurer og værktøjer, der kan forbedre processerne i virksomheden. Det giver en række fordele, bl.a.:

  • Forbedret ledelsesinformation
  • Bedre grundlag for kritiske ledelsesbeslutninger
  • En styrket governancestruktur og overholdelse af virksomhedens krav til compliance
  • Frigørelse af ressourcer

Mange års praktisk erfaring og ekspertise

Interim-opgaverne løses med udgangspunkt i mange års praktisk erfaring fra økonomifunktioner i en række forskellige virksomheder og brancher.

Vi trækker også på andre afdelinger i inforevision med ekspertise på områder som fx etablering af interne kontroller og implementering af ERP- og Business Intelligence-systemer.

Ledelsesrapportering

Få hjælp til at effektivisere ledelsesrapporteringen for selskaber og koncerner.

inforevisions Exceutive Interim er specialister i PowerBI, som er Microsoft nye Business Intelligence-værktøj til visualisering af Dashboard. Det giver et hurtigt overblik over virksomhedens specifikke KPI’er og udvalgte trends og sikrer jer et godt beslutningsgrundlag.

Vi er også partnere med Konsolidator®, der nemt og hurtigt konsoliderer dit regnskab og leverer finansielle rapporter. Læs mere her:

 

 

 

Regnskabsafslutning

Vi hjælper med at få regnskabsafslutningen struktureret, så virksomheden kan overholde kravene til compliance.

inforevisions Executive Interim hjælper med optimering af regnskabsafslutningen. Igennem vores mangeårige erfaringer, kan vi hjælpe jer med at få styr på processerne og højne kvaliteten af regnskabsafslutningen.

Lønsomhedsanalyser

Økonomifunktionen bliver i stadig højere grad taget med på råd, når der skal laves komplekse beregninger på alt fra produkter til markedskonsekvenser. Derfor skal økonomifunktionen have det sorte bælte i Excel.

I Executive Interim kan vi udarbejde Excel-modeller, der anskueliggør konsekvenserne af de valgte forudsætninger for lønsomhedsanalysen. Det styrker beslutningsgrundlaget.

Budgetter og forecast

inforevision hjælper med at effektivisere virksomhedens processer for budgetter og forecasts. Vi bistår også med at sikre, at rapporteringen bliver opdateret med den seneste version af budget/forecast.

Book et møde med inforevision

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk


+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje