Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Vi forstår kompleksiteten i de processer, der knytter sig til køb, salg, værdioptimering.

Transaction Services

I forbindelse med køb, salg og generationsskifte af virksomheder hjælper vi ejere, ledere og kapitalfonde med at fremskaffe de nødvendige informationer og med at validere det datagrundlag, der bliver handlet på.

Mere end 100 transaktioner
Siden etableringen i 2007 har Transaction Services været med til at gennemføre mere end 100 transaktioner, og vi har et solidt kendskab til SMV-segmentet i en lang række brancher.

Vi forstår kompleksiteten
Teamet i Transaction Services er sammensat af erfarne, tværfaglige konsulenter, som forstår kompleksiteten i de processer, der knytter sig til køb, salg og værdioptimering.

Vi tilbyder

  • Finansiel Due Diligence: Når der er brug for et øjebliksbillede af virksomhedens finansielle performance.
  • Salgsmodning: Når du ønsker at optimere salgsværdien af dit selskab.
  • Værdiansættelse: Når du har brug for et bud på, hvad din virksomhed er værd.
Kunderne siger

”Vi valgte infotransactions, da de fra første møde tog udgangspunkt i hvordan vi tænkte som ejerledere. Vores fokus er driften og derfor var det rart med en rådgiver der tog det fulde ansvar og dermed kunne hjælpe helt ned i detaljerne så vi ikke mistede fokus på forretningen. Derudover var det meget vigtigt for os, at personerne som skulle føre os gennem processen var nogen vi kunne relatere til på det personlige plan”

”Processen har været krævende, og derfor har det været enormt vigtigt for Marie-Louise og jeg, at have en rådgiver ved vores side, som vi har haft tillid til og som har ageret professionelt i salget af vores virksomhed”

Marie-Louise og Lars Bjerg, forhenværende ejere af Mountain Top Industries 

Genveje