Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Med hosting er dine data i sikkerhed, at du kan tilgå dine systemer døgnet rundt.

Hosting

Hosting af it er velegnet til dig, der ikke vil bekymre dig om it drift, men forventer, at dine it-systemer altid er tilgængelige og virker.

Vi sørger for, at data er i sikkerhed

I en hostingaftale, er det infoit, der sørger for, at dine it-løsninger og applikationer bliver forsvarligt drevet, overvåget og vedligeholdt.

Du lejer servere af os, som er placeret i vores datacenter hos en af Danmarks store spillere på hosting området – Zitcom. Herfra varetager vi alle servicefunktioner og sikrer, at dine data er i sikkerhed, at du kan tilgå dine systemer døgnet rundt.

Serverne er virtuelle og er helt uafhængige af at hardware bliver forældet. Hardwaren skiftes løbende og helt uden gener for dig.

Med hosting af it er du fri for bekymringer

Det er kostbart selv at indrette et serverrum med de krav, der dertil hører. Strømforbruget er højt, og det stiller store krav til nødplan i tilfælde af nedbrud, indbrud, brand osv.

Med en hosting-aftale er du fri for at bekymre dig om alt dette. I stedet kan du holde fokus på din forretning.

Hosted server

I infoit tilbyder vi forskellige løsninger og produkter i en hosting-model. Et af vores mest populære produkter er en hosted server, der er dedikeret til den enkelte virksomhed.

Indholdet på den hostede server bestemmer du selv, men den kan eksempelvis inkludere dit økonomisystem, applikationer, dine data og relevante databaser.

Prisen på en hosted server er baseret på behovet for RAM, processorkraft, storage og backup og afregnes efter en simpel og gennemskuelig afregningsmodel.

Genveje