Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Vi hjælper med rådgivning omkring opsætning, udtræk og kombination af data.

Business Intelligence

infoit leverer Business Intelligence-løsninger, der passer til behovet i både den lille og den mellemstore virksomhed, så du kan træffe bedre beslutninger – hurtigt og præcist, baseret på data i realtid.

Få overblik på tværs af systemerne

Det er ikke altid nok at have et godt økonomisystem til at holde styr på din forretning. Ofte har du også brug for et samlet overblik over de mange forskellige data, der ligger i samtlige af dine it-systemer. Det overblik kan en Business Intelligence-løsning hjælpe dig med at få.

Business Intelligence til alle størrelser 

infoit har vi stor erfaring med at hjælpe kunderne til at forstå og udnytte alle de data, en virksomhed producerer dagligt, månedligt og årligt. Med et større overblik over forretningen er man bedre i stand til at træffe de nødvendige beslutninger på det rette tidspunkt.

Vi kan projektlede indkøbet af jeres nye Business Intelligence-løsning lige fra den indledende kravspecifikation til den endelige implementering.

Microsoft Power BI

Power BI

Et effektivt redskab til rapportering og analyse af forretningens data fra flere kilder samtidigt, herunder data fra ERP-systemer og øvrige datakilder i forretningen. Alle data er samlet samme sted og kan kombineres til brug for bedre og mere relevante analyser.

Billig og hurtig løsning til at komme i gang med Business Intelligence, med kort implementeringstid. Let at visualisere forretningens data og skabe et hurtigt overblik til at træffe beslutninger på et informeret grundlag.

Giver mulighed for at dele udvalgte virksomhedsanalyser og -overblik med andre interesserenter via Microsoft cloud og mulighed for at arbejde videre med dataene i Excel til brug for analyser o.lign.

Infoit kan hjælpe med rådgivning omkring opsætning, udtræk og kombination af data. infoit kan assistere med alt fra de simple til mere komplekse datamodeller, herunder dimensioner og beregninger.

 

 

Genveje