Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Uniconta er webbaseret. Du har ingen startomkostninger og skal ikke installere programmet på en server.

Uniconta

Uniconta er et udvidet intuitivt økonomisystem og regnskabsprogram der henvender sig til alt fra den lille virksomhed til den mellemstore virksomhed med en del ansatte.

Uniconta indeholder som standard: Økonomi, Debitor, Salgsordre, Kreditor, Indkøb, Lager, Logistik, Projekt, Produktion, CRM samt Dashboard.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Derfor kan du nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som tilbydes til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Uniconta er født med en lang række rapporter, men kræves der yderligere, så er der WYSIWYG rapportgenerator indbygget, så rapporter kan designes helt frit.

Uniconta har udviklet to forskellige metoder til at udvikle løsninger og integrationer: Uniconta Plugin og Uniconta API.

Uniconta Windows Dashboard

Uniconta Windows Dashboard er et stand-alone BI-værktøj, der giver mulighed for at lave fleksible, interaktive og skræddersyede rapporter, grafer og lister til ledelsesinformation.
Uniconta Dashboard er optimeret til real-time dataanalyse, giver det totale overblik og et effektivt beslutningsgrundlag.

Tilgang til Uniconta

Uniconta er en app, der afvikles ligesom Microsoft Office. Den kører på PC, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider.

Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. Vi er ligesom en app på din smartphone eller tablet, derfor skal du først installere Uniconta på din PC.

Man betaler en fast månedlig ydelse. Det vil sige, at du altid har overblik over udgifterne til dit økonomisystem.

Skift til Uniconta

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV og e-conomic

Når man skifter til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund. Man skal foretage en Multi-eksport i C5 eller e-conomic.

Konverteringsværktøjet læser data fra multi- eksportens filer og indlæser i Uniconta. 

 

Genveje