Vi hjælper virksomheden med at få et samlet overblik over de mange forskellige data, der ligger gemt i alle it-systemerne.

Business Intelligence 

infoit leverer Business Intelligence-løsninger, der passer til behovet i både den lille og den mellemstore virksomhed, så du kan træffe bedre beslutninger – hurtigt og præcist, baseret på data i realtid.

Få overblik på tværs af systemerne

Det er ikke altid nok at have et godt økonomisystem til at holde styr på din forretning. Ofte har du også brug for et samlet overblik over de mange forskellige data, der ligger gemt i samtlige af dine it-systemer. Det overblik kan en Business Intelligence-løsning hjælpe dig med at få.

Business Intelligence til alle størrelser

I infoit har vi stor erfaring med at hjælpe kunderne til at forstå og udnytte alle de data, en virksomhed producerer dagligt, månedligt og årligt. Med et større overblik over forretningen er man bedre i stand til at træffe de nødvendige beslutninger på det rette tidspunkt.

Vi kan projektlede indkøbet af jeres nye Business Intelligence-løsning lige fra den indledende kravspecifikation til den endelige implementering.

+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje