Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Cloud computing er ikke et produkt i sig selv, men en måde at få leveret sine it-løsninger eller it-produkter på.

Cloud og internetbaserede løsninger

Cloud services er et stærkt alternativ til traditionelle drifts- og hostingaftaler og kan fungere enten alene eller i kombination med en hostingaftale.

Cloud er ikke et produkt i sig selv, men en måde at få leveret sine it-løsninger eller it-produkter på. I infoit tilbyder vi også vores kunder at få leveret udvalgte applikationer som internetbaserede services, også kendt som ”Software as a Service” (SaaS). Vi er f.eks. forhandler af Microsoft Office 365 som sørger for at virksomheden har adgang til office pakkens Word, Excel, Powerpoint, Outlook og Mail, Teams(skype) og de øvrige velkendte og stærke produkter fra Microsoft.

Cloud er velegnet til standardprodukter

Med en cloud løsning via infoit betaler du et abonnement pr. bruger pr. måned og lægger samtidig ansvaret for administrationen over til os. En sådan leverancemodel er velegnet til standardprodukter i organisationer med et varierende antal brugere. Det er en gennemskuelig og attraktiv måde at få leveret applikationer på, hvor opdateringer og produktforbedringer løbende bliver lagt på løsningerne.

Du kan f.eks. købe Microsoft Dynamics Business Central som en cloud løsning via infoit, og vores ERP team sørger for at hjælpe dig i gang.

Genveje