Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


e-conomic er webbaseret. Du har ingen startomkostninger og skal ikke installere programmet på en server.

e-conomic

e-conomic er et brugervenligt online-regnskabsprogram til mindre virksomheder, der ikke har behov for så meget funktionalitet, men til gengæld ønsker en økonomisk attraktiv løsning.

Tilgang via internettet

e-conomic er et webbaseret program. Det betyder, at du ikke har nogen startomkostninger, og at du ikke skal have programmet installeret på en server. Du tilgår e-conomic via internettet og betaler en fast månedlig ydelse. Det vil sige, at du altid har overblik over udgifterne til dit økonomisystem.

Tilpas e-conomic til vækst og integration

Du kan altid tilpasse din e-conomic-løsning til din virksomheds udvikling. Så hvis din virksomhed vokser og får et andet behov, kan du aktivere forskellige tillægsmoduler eller udvide med plads til endnu flere posteringer.

Med tillægsmodulet API kan du udveksle data mellem e-conomic og virksomhedens øvrige it-systemer. Du kan f.eks. integrere webshoppen, kasseløsningen, CRM-systemet eller et helt fjerde system med e-conomic og få systemerne til at udveksle data om kunder, korrespondancer, varer, priser, lagerbeholdninger og meget andet.

Læs mere om e-conomic her.

Genveje