Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Med outsourcing holder vi dine it-systemer i luften og er proaktive i forhold til at optimere dine it-løsninger.

Hosting og cloud

Outsourcing af it og it-drift er en god løsning, hvis du ønsker at slippe for bekymringer omkring servere, softwarelicenser, opdateringer, sikkerhed, backup af dine data mm.

It-løsninger der understøtter din forretning

Med en outsourcing-kontrakt er det infoit, der har ansvaret for din it. Det er os, der sørger for at holde dine it-systemer i luften, og det er os, der proaktivt hjælper med at optimere dine it-løsninger, så de understøtter din forretningsudvikling i stedet for at bremse den.

Outsourcing af it på 2 måder

Du kan outsource dine it-løsninger og it-produkter til infoit på 2 forskellige måder – alt afhængig af, hvilken model der passer bedst til dig og din virksomhed og de it systemer der anvendes:

  • Hosting: Hele eller dele af din it ligger i et eksternt dansk datacenter. Forbindelsen til dine it-systemer opnås via sikre forbindelser over internettet
  • Cloud: Dine it-systemer bliver leveret som en internetbaseret service. Fleksibel og skalerbar løsning velegnet til standard løsninger og software as a service

Genveje