Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Frigør ressourcer – styrk jeres processer

Ledelsesrapportering

Mange virksomheder med komplekse økonomiprocesser og knappe ressourcer oplever et stigende behov for at forbedre og automatisere deres rapporterings- og budgetteringsværktøjer, og de har brug for hurtigt og effektivt at kunne analysere udviklingen i forretningen.

Når I løbende justerer og optimerer procedurer og værktøjer, kan I sikre, at rapporteringen til enhver tid matcher ledelsens behov for rettidig information af høj kvalitet.

Forbedringer:

 • En styrket ledelsesrapportering
 • Implementering af budgetteringsprocedurer
 • Optimering af regnskabsafslutning og rapportering
 • Udarbejdelse af lønsomhedsanalyser

Gevinster:

 • Bedre grundlag for kritiske ledelsesbeslutninger
 • En styrket governancestruktur og overholdelse af virksomhedens krav til compliance
 • Frigørelse af ressourcer

Kom godt i gang

inforevision hjælper jer med at designe og implementere de værktøjer og procedurer, der styrker og løfter ledelsesrapporteringen. Vi tilbyder bl.a.:

 • Rapportering: Vi gennemgår jeres rapporteringsprocesser og værktøjer. På den baggrund kommer vi med forslag til, hvordan I kan forbedre og effektivisere arbejdet, og vi hjælper også med selve implementeringen, hvis I ønsker det.
 • Power BI: Med værktøjer som fx Microsoft Power BI, kan I samle og præsentere data fra flere datakilder. Det giver værdifulde indsigter, som kan forbedre jeres analyser og styrke ledelsesrapporteringen.
  Vi ser på, hvilke værktøjer, der kan give mening hos netop jer, og hvis I har brug for assistance til opsætning og implementering, kan vi også hjælpe med det. Læs mere
 • Budgetmodeller og analyser: Hvis I har brug for fx budgetmodeller eller lønsomhedsanalyser, er vi specialister i at udvikle avancerede modeller i Excel. Vi sparrer og rådgiver også om fx Activity Based Costing, Cost Benefit og værktøjer til styring af leverancer til eksterne interessenter som SKAT, DS, pengeinstitutter m.v.

Læs mere:

> Ledelsesrapportering

> Regnskabsafslutning

> Konsolidering

> Executive Interim og outsourcing

> Strategisk risikostyring

Kundecase

Fra tro til viden med stærk økonomistyring

En ny budgetmodel og en styrket rapportering har givet Per Nielsen og Steen Meedom et langt bedre overblik over den voksende servicevirksomhed, de står i spidsen for. Nu er driften nem at holde op imod budgettet, og afvigelser bliver hurtigt spottet. Stærke styringsredskaber er afgørende i en konkurrencepræget branche, hvor marginalerne tæller, og budgetmodellen er så præcis, at man skærer sig på den, siger de to direktører.

Se kundecase

Genveje