Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Få det fulde overblik over virksomhedens økonomi i ét integreret system.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er et komplet ERP-system, der er særligt velegnet til virksomheder, som stiller krav til løsningen, og som ønsker det fulde overblik over virksomhedens økonomi i ét integreret system.

Systemet er designet til at forenkle arbejdsgange og dataadgang på tværs af virksomheden. Dermed bliver det lettere at forvandle data til indsigt – og tage beslutninger, der sætter sig på bundlinjen.

En familie af brugervenlige programmer

Microsoft Dynamics NAV omfatter en hel familie af brugervenlige og effektive løsninger, som nemt kan integreres og tilpasses efter jeres specifikke behov. Fælles for dem er, at de hjælper med at automatisere og forenkle jeres processer inden for økonomi, salg/CRM og leverandørstyring.

Nemme at implementere

Løsningerne er hurtige at implementere og nemme at bruge, fordi de både ser ud og fungerer som de velkendte Microsoft-produkter.

Nedenfor kan du se vores tillægsløsninger til Dynamics NAV.

Continia Collection Management

Der er penge i at opkræve kunderne korrekt, og med Continia Collection Management kan du håndtere alle de administrative processer, der er i forbindelse med at opkræve dine debitorer.

Det hele foregår med Microsoft Dynamics NAV. Du behøver ikke på noget tidspunkt at forlade systemet, men kan dirigere alt direkte derfra: Aftalehåndtering, adviseringsopbygning, afsendelse og fejlhåndtering samt opfølgning på udestående debitorer.

Opgaverne bliver udført med de førende services på markedet, bl.a. Nets Betalingsservice, Nets LeverandørService, Danske Bank Collection Service og SEPA direct debit.

Continia Payment Management

Betal direkte fra Microsoft Dynamics NAV. Continia Payment Management strømliner og effektiviserer dine betalinger. Løsningen indeholder over 150 betalingsmetoder – ikke bare via det enkelte bankformat, men også helt ned på den enkelte bank.

Du kan sende betalingerne direkte til banken og behøver ikke logge ind i netbanken for at finde eventuelle fejlbetalinger. Dem kan du rette direkte i Microsoft Dynamics NAV, fordi banken sender en kvittering for betalingen – klar til bogføring. Her kan du også opdatere valutakurser.

Continia Document Capture

Træt af manuel indtastning? Så få en automatisk løsning. Med Continia Document Capture bliver fakturaer og andre dokumenter automatisk analyseret, og data bliver lagt direkte ind i Microsoft Dynamics NAV fra det indscannede billede på skærmen. Dokumentskabeloner sørger for, at data bliver tilføjet i de korrekte felter.

Mens du registrerer, dannes der nye skabeloner for hver enkelt leverandør, og rettelser bliver tilføjet blot ved at pege på fakturabilledet med musen.

 

 

Genveje